Valentin Vrabie: vrabia cu limbă de lemn.

Dovedit agresiv cu opozanții și activ în  rețelele de socializare, un înverșunat împotriva celor care-i postează neajunsurile și minciunile odioase, m-am trezit cu niște comentarii caracteristiceînaripatei de Medgidia” care, nici mai mult și nici mai puțin, îmi reproșează că n-am făcut nimic pentru musulmani, lăsând de înțeles că el a construit o Geamie cu bani de la măsa de acasă.
Pentru aceste motive, îmi permit să mă adresez impostorului Valentin Vrabie: domnule primar, dacă privești în urmă și evaluezi datoriile comunei Peștera.., mă tem că ele nu vor fi achitate nici peste 500 de ani, acesta fiind și motivul pentru care ai demisionat din funcție la 29.03.2016, pentru că tu n-ai știut de cât de „haiduciefurând statul și să îndatorezi comuna și probabil, să încasezi comisioane de firmele prestatoare de servicii.
Ca să mă apuc să-și sintetizez „grozăviile” și alianțele cu penalii.., su se merită, pentru că în opinie personală și a multor voci a peșterenilor și medgidienilor, ești doar un impostor certat cu legea, moralitatea.., un mincinos ordinar care n-a făcut de cât să promită pentru a-și dobândi funcția de edil.
Acestea fiind pe scurt, deși n-am văzut „vrabie în colivie”.., domnule primar, ai toate șansele să peteci o vreme în astfel de locații…

 

One thought on “Valentin Vrabie: vrabia cu limbă de lemn.

  1. Vrabie, un plangacios permanent, care spune ca nu are bani, dar baga miliarde in distractii pentru ca de acolo iese mai usor parandaratul. De aia organizeaza festivaluri de gen Dapyx si inaugurari de beculete pentru sarbatorile de iarna. De aia a cumparat zece brazi imensi pentru Piateta Decebal, dupa ce i-a scos in prealabil pe cei vechi, argintii.
    Vrabie, un primar preocupat doar de parandarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.