Valentin Saghiu: primarul deservent, care nu cunoaște istoricul Murfatlarului.

Din aceiași categorie a edililor „primarus impostorus – porcus” din LimanuMangalia23 AugustCumpănaValul lui Traian, Mangalia, Ciocârlia, Independența, Cobadin, Castelu, face parte și netrebnicul Valentin Saghiu.
Dovedit un afon prin excelență, „Vălerică” Saghiu habar nu are despre istoricul localității pe care-l administrează, în acest sens precizând că «Denumirea de Murfatlar vine de la din cuvântul tătăresc „Murfat”, adică urmașii lui Murfat».., în timp ce surse etimologice precizează: «Numele orașului provine din cuvântul turcesc „Murvet” (adică, omul generos)».
Totuși trebuie să ne bucurăm că nea „Vălerică” n-a fost pe deplin inspirat ca să ne indice ca sursă, dacă făcea trimitere la mumele tătăresc Murat (Iusuf) – muftiul pușcăriabil cu apucături sataniste ce patronează ilegal Cultul Musulman din România?… La cât îi duce mintea pe aleșii neamului ne putem aștepta la orice gogomănie, însă la lucruri utile în folosul comunității, cu toții par a fii corijenți.
Confundând administrația locală cu propriul SRL și declinând istoricul orașului, etniei tătare patronat de pretinsul președinte cu statut penal Gelil Eserghep, „Vălerică” și-a continuat activitatea nesăbuită, ignorând deciziile definitive pronunțate de instanțele judecătorești.
Astfel, la data de 8 iulie 2017 „Vălerică” anunța cu surle și trâmbițe că-și permite în calitate de edil, să colaboreze cu UDTTMR reprezentat de pretinsul președintele și staff-ul acestuia scoși în afara legiiradiați din Grefa Asociațiilor și Fundațiilor din România.
Păi e frumos mă „Vălerică”.., în loc să înveți istoricul Murfatlarului, dumneata faci front comun cu mafia tătărească asigurându-le locul, logistica și probabil și finanțarea din bugetul local?
Pe cât faci pariu că am să vă aliniez pe toți cei care ați nesocotit legea în favoarea unor indivizi fără calitate? Despre finanțarea acestor activități ilegale din bugetul local, îți garantez ne va elucidat inspecția Curții de Conturi.
Urmează primarul impostor din Techirghiol…

2 thoughts on “Valentin Saghiu: primarul deservent, care nu cunoaște istoricul Murfatlarului.

  1. In primul rand , pe Domnul primar il cheama Valentin Saghiu nu ” Vălerică” . Cei care a ți zcris acest articol habar nu aveti cat de mult stie dm Valentin de acesta localitate.

    1. Georgiana, dacă citești cu atenție articolul, spre surprinderea ta vei constata că numele primarului este scris corect, modul de am mă adresa cu „Vălerică” este unul plastic.., acesta este motivul pentru care l-am cuprins între ghilimele.
      Dar se pare că nu trebuie să vă cer prea multe, învățați măcar cum se prescurtează cuvântul domnule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.