Turcia, formatorul și susținătorul „satanistului” Iusuf Murat

Nu este pentru prima dată când spun că: „mai presus de etnie și religie.., sunt român” și nu pot să tac văzând cum se încalcă flagrant Legile țării în care m-am născut, trăiesc și-n care vreau să mor.
În ciuda celor de mai sus, recunosc că am un respect deosebit pentru poporul turc și Legile acestei țări, cum de altfel respect tot ce presupune popor, cultură și religie pe plan mondial și-mi doresc ca toți cei care ne vizitează țara indiferent de pretext, să ne respecte cum se cuvine.
Relațiile diplomatice dintre Turcia și România au început în anul 1878, de atunci și până în prezent Turcia a fost reprezentată de 32 de Ambasadori, care mai de care preocupați de meschinării, totalmente dezinteresați credința Musulmană și amprenta Imperiului Otoman lăsată pe meleaguri dobrogene.
În timp ce edificii Otomane, lăcașe de cult și Cimitire Musulmane din România sunt lăsate în paragină, pe de o parte Guvernul de la Ankara, este preocupat de construirea unei Mega Moschei la București, pe de altă parte, atașați turci (Ambasadori, directori de Culte, Organizații Guvernamentale și alți oficiali turci care ne vizitează țara), sunt preocupați să susțină și să promoveze activitățile imorale și ilegale a muftiului satanist” Iusuf Murat și Eserghep Gelil – pretinsul președinte cu statut penal al UDTTMR – radiat din Grefa asociațiilor și fundațiilor, prin deciziile definitive pronunțate de instanțele din România.
Dacă la toate astea adăugăm și țara care l-a școlarizat pe „satanistul” Iusuf Murat (Colegiul de Teologie Islamică din Edirne și Facultatea de Teologie Islamică „19 Mayıs” din Samsun), vom constata că nu întâmplător Iusuf Murat este susținut de autoritățile din Turcia, că, pe lângă amprenta Otomană, Guvernul de la Ankara dorește să distrugă tradiția, graiul și religia Musulmanilor din Dobrogea.

ALI IBRAIM

Nicolae Iorga: «Istoria este un tribunal în care se judecă popoarele și națiunile». Când un popor își uită rădăcinile şi nu-şi mai cunoaște tradiția, se condamnă singur la ne continuitate, adică la dispariție…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.