Tribunalul Constanța s-a dezis de mafia tătărească.

Azi am primit „vestea cea mare” privind decizia injustă a Completului CAF3 – Judecătoria Constanța, despre care în urmă cu 2 luni vă spuneam că este o Hotărâre pronunțată „pe genunchi” prin încălcarea principiilor de drept, adevăr și echitate.
Documentul oficial atașat postării, dovedește că afirmațiile-mi anterioare s-au dovedit a fi adevărate, în concret cu normele în materie.., pe scurt: Tribunalul Constanța prin Încheierea nr. 78/2007 s-a dezis mafia tătărească patronată de pretinsul președinte Eserghep Gelil.
Dar așa cum am promis, nu voi lăsa lucrurile la voia întâmplării, prin urmare, voi face demersurile necesare pentru ca toți cei care l-au susținut să plătească cu vârf și îndesat pe mai precis voi face plângere penală judecătorului care a tărăgănat speța în favoarea pretinsului președinte cu statut penal – Eserghep Gelil.
În plus, vă asigur că și co-mafiotul Amet Aledin va plăti cu vârf și îndesat pentru bugetarea ilegală a UDTTMR pentru anul 2016.., vă rog să-i transmiteți că până ce nu se va face dreptate fraților tătari, nu voi avea liniște sufletească.., așa să mă ajute Allah.

View Fullscreen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.