Tayyip Erdoğan.., respectă-mi românii și România!

Cum evoluția nu bate pasul pe loc, după modelul compatrioatelor care invadaseră Turcia imediat după ’89, a venit rândul statului român să devină prostituata oficială a Turciei.
Superficialitatea instituțiilor din România care ar fii trebui să vegheze la respectarea ordinii de drept, a făcut ca autoritățile turcești să controleze comunitatea musulmană din România, prin liderii comunităților turco-tătare și cel religios, cumpărați de servicii sau/și școlarizați prin Liceele din Edirne și Facultățile de Teologie Islamică „19 Mai” Samsun – dovedite a fii adevărate „fabrici” de imami cu apucături sataniste.
Cert este că, modelul implementat de președintele Recep Tayyip Erdoğan în Turcia, este practicat cu succes de atașații din România, care își permit să încalce flagrant deciziile definitive pronunțate de instanțele românești, ignorând tot ce presupune respect față de statul român și comunitatea musulmană din România.
La finele anului 2014, România s-a pricopsit cu cel mai netrebnic ambasador din toată istoria relațiilor diplomatice începând cu anii 1878, la zi.., căruia i-am trimis dovezi prin email și am încercat să-l contactez telefonic, sperând că-l voi opri de la imixtiuni.., însă mi s-a trântit telefonul în nas.
Fost consilier al dictatorului Recep Tayyip Erdoğan, noul ambasador Osman Koray Ertaș excelează sistematic prin încălcări flagrante Legilor, alături de „trupa de șoc” compusă din: Consulul General al Turciei la Constanța, Uygar Mustafa Sertel, Președintele Direcției Turcilor de Pretutindeni și al Comunităților Înrudite, Mehmet Köse, Coordonatorul TIKA la București, Ahmet Daștan, atașatul serviciilor religioase Arif Çevlek, precum și alți oficiali care ne vizitează țara.
Această cloacă de impostori și-au lepădat atribuțiile firești și s-au transformat în playboy, pozând alături pretinsul lider al comunității tătare (Gelil Eserghep), ignorându-i lipsa de calitate și statutul penal, precum și faptul că Eserghep și staff-ul acestuia au fost scoși în afara legii și radiați din Grefa Asociațiilor și Fundațiilor din România.
În frunte cu ambasadorul „OK”, întreaga „trupă de șoc” răspund cu prezența, ori de câte ori sunt solicitați fie la sediul UDTTMR, la recepții religioase, sau își invită „parteneri penali și sataniști” la Ambasada Turciei de la București, la recepții oficiale de Ziua Națională a Republicii Turcia.
Braț la braț, ambasadorul „OK și trupa de șoc”, ignoră actele și faptele penale a pretinsului lider Eserghep Gelil care a privat pete 30.000 de etnici tătari, de drepturile garantate prin Constituția României, inclusiv dreptul de a fii reprezentați în relațiile cu statul și bugetul de 1 milion de euro asigurat de statul român.
În ce-l privește pe muftiul Cultului Musulman din România Iusuf Murat, acest „imam” cu studii recunoscute în Teologie Ortodoxă și doctorand în Drept Canonic, „pre-clocit în incubatoare turcești” și impus de statul turc în fruntea comunității musulmane din România prin modificarea statutului Cultului Musulman, printr-un act adițional autentificat la notariat, Iusuf Murat poate fii considerat ca fiind cea mai odioasă ființă din istoria religiei musulmane, care nu are pic de respect pentru enoriașii aflați în viață și cei trecuți în neființă.
Dezbinare, amenințare și șantaj,  trădare, plagiat,  evaziune fiscală, lipsa de transparență și respect față de legile penale și Divine, de edificiile aparținând Cultului Musulman.., sunt doar câteva dintre „calitățile” muftiului Iusuf Murat patronat de statul turc.
Despre toate aceste aspecte și nu numai, am sesizat tot ce presupune autorități din România, inclusiv Secretariatul de Stat pentru Culte.., însă aceștia s-au dovedit a fii simple „prostituate la dispoziția proxenetului turc”.
Haita de „dalmațieni” ce populează ograda Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, refuză și în prezent să-mi dea un număr de înregistrare la o plângere penală ce are ca obiect profanarea a mii de morminte de la Cimitirul Musulman „Intim” din Constanța, ale căror rămășițe lumești au fost aruncate într-o groapă comună plină cu gunoaie și betonată din dispoziția „satanistului” Iusuf Murat.
Această „creatură incubată de statul turc”, de peste 12 ani a neglijat Cimitirele Musulmane, peste 30 fiind abandonate și 10 Moschei în paragină sau transformate de localnici în cocină de porci.., dar cui să-i pese(?), „prostituatei sau proxenetului turc” care vor să construiască Mega Moschee la București?
De asemeni, despre diplomele „satanistului” Iusuf Murat – neechivalate și recunoscute de statul român, am sesizat în repetate rânduri „prostituatele” din România, însă aceștia preferă să lase un necalificat la șefia a peste un milion de musulmani, majoritatea cetățeni români, aparținând minorității turco-tătare.
Închei cu un apel național: frați români, e vremea să luăm atitudine pentru ca instituțiile statului să-și redobândească rolul protector și să vegheze la respectarea Legilor.
Priviți în jurul vostru.., le la mare la Iza, ogoarele patriei s-au transformat în pârloage, uzinele și făbricile au dispărut, resursele naționale și suveranitatea aparțin străinilor.., în ritmul ăsta mă tem că români nu vor mai știi să citească pentru că rândul analfabeților crește alarmant.., răspunzători pentru toate aceste lucruri suntem noi care am acceptat fim transformați într-o masă de sclavi, la dispoziția puterii oculte transfrontaliere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.