România, mai presus de religie.

Problema emigranților afro-asiatici cu care se confruntă statele europene, trebuie privită cu multă prudență și tratată ca fiind una continentală, ce tinde să se răspândească precum o boală incurabilă.
Turcia, care deține principala „stavilă” pe unde milioane de emigranți ajung pe tărâmul bătrânului continent, condiționează U.E. printr-un tribut stabilit de „sultanatul” de la Ankara, patronat de Recep Tayyp Erdogan, în funcție interesele economice și poftele imperialiste.
Dacă analizăm evenimentele din lumea arabă, unde orașe și localități au fost radiate la propriu, bombardate din avioanele ce decolau și aterizau din „stupul” de la Incirlik – Turcia, vom constata că regimul Erdogan nu are nimic comun cu teama de Allah, acesta fiind copărtaș la asasinarea milioanelor de frați musulmani nevinovați.
În opinie personală, „sultanatul” de la Ankara în coroborare și cu interesul financiar al globaliștilor, aceștia au premeditat destabilizarea Europei prin invazia a milioane de emigranți, printre care sunt infiltrați aceiași „armă” (I.S.I.S.), concepută, instruită, susținută financiar și logistic de către puterea ocultă, care controlează financiar, inclusiv NATO.
Înainte de a acuza, generalizând emigranții pașnici care au fugit din fața morții, asimilându-i cu „armele” puterii oculte, vă invit să vizionați acest documentar pentru a face o comparație de cum arăta un oraș din lumea arabă, înainte și după război.
Refuz să cred că un emigrant pașnic nevoit să-și părăsească locurile natale aflate în ruină, nu s-ar opri în prima țară stabilă, ceea ce mă face să mă întreb: cine sunt emigranții care ajung în Europa și care le este adevăratul scop?
Mergând mai departe, mă întreb de ce Alianța Nord-Atlantică și U.E., nu investesc în reconstrucția statelor distruse, astfel să creeze locuri de muncă stopând flagelul migrației din țările de origine și cheltuiesc miliarde de euro pentru integrarea acestora, dar mai ales, de ce investesc masiv în baze militare, inclusiv pe teritoriul României?
Pentru un răspuns pertinent și înțelept privind statalul de emigrant, îl voi cita pe reputatul teolog musulman (cetățean român) Bari Nerdin: «Oamenii aceștia trebuie sprijiniți, dar cel mai bun ajutor este să îi sprijin la ei în țară, aducându-i aici nu rezolvăm prea multe. Trebuie rezolvată problema acolo, ca oamenii să stea la casele lor. Nu putem să delimităm cine este terorist sau nu!».
Analizând evenimentele recente de pe bătrânul continent, orice om în deplinătatea facultăților mentale poate să deducă că în viitorul apropiat, Europa va avea aceiași soartă precum statele lumii arabe.
În acest sens s-au făcut mai mult de cât pot scrie într-un articol, dar cel mai important și regretabil în același timp este că, România postdecembrist nu a generat demnitari care să vegheze interesul norodului și gliei străbune, toți s-au dovedit a fi trădători de neam și țară.
Astfel, sacra țărișoară a rămas pradă inclusiv „sultanatului” de la Ankara, care vor să construiască o mega-moschee la București, departe de comunitatea musulmană seculară din România, cărora le ignoră interesele și nevoile în ași păstra graiul matern, tradițiile și crezul divin.
Așa cum rezultă din documentarul de mai sus, „sultanatul” de la Ankara a reușit să-și instaleze propria „clonă” la șefia musulmanilor din România, în condițiile în care acesta nu deține studiile echivalate și recunoscute de statul român.
Deciziile definitive pronunțate de instanțele românești, prin care s-a hotărât scoaterea în afara legii și radierea din Grefa Asociațiilor și Fundațiilor din România, a președintelui și staff-ul comunității tătare în formă organizată, sunt ignorate și încălcate sistematic de „sultanatul” de la Ankara, prin reprezentanții diplomatici și oficialii care ne vizitează țara, iată doar câteva exemple:
Vizita doamna deputat Lütfiye İlksen, la UDTTMR – 11.06.2017
Recepția oficialilor din Turcia cu invitații UDTTMR – 16.06.2016
Întrevedere cu Președintele Turcilor de Pretutindeni la UDTTMR – 17.06.2017
Vizită a unei echipe TRT-TV, la UDTTMR – 21.06.2017
Ramazan Bayram cu președinte și staff-ul ilegal al UDTTMR – 26.06.2017
Vizita delegația Universității Trakya din Edirne, la UDTTMR – 29.07.2017
Vizita oficialilor din Turcia, la UDTTMR -14.08.2015
Kurban Bayram cu staff-ul ilegal UDTTMR – 02.09.2017
Republicii Turcia, cu invitații UDTTMR 31.10.2016
Receptie TCG FATIH – 05.02.2016.

În încheiere, rog frații români să dea dovadă de simț civic, patriotic și respect față de semeni, indiferent de etnie și religie.., nu vreau ca deciziile arbitrarea a autorităților să afecteze relaționare frățească dintre români creștini și români musulmani, care de-a lungul secolelor s-au dovedit a fi la fel de buni români, ca și băștinașii care iubesc cu adevărat România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.