Rolul haitelor de maidanezi din Cimitirul „Intim” – Constanța.

Poate că la început eram indignați cum că, Iusuf Murat a abandonat ciobănitul și s-a apucat de adopția maidanezilor, transformând Cimitirul Musulman „Intim” într-un veritabil adăpost canin.
Cum nimic nu-i la întâmplare, se pare că rolul acestor maidanezi, este de a șterge urmele rămășițelor umane din mormintele profanate.., concluzia este cât de poate de întemeiată, ținând cont că de peste 10 ani, cimitirul intim a devenit neîncăpător, în timp ce, Iusuf Murat un încăpățânat ce și-a vândut sufletul Satanei.
Cu siguranță voi trăi acea zi când vom inventaria câți musulmani au fost îngropați în Cimitirul „Intim” și astfel vom afla câte morminte au fost profanate.
Pe lângă actele și faptele certate cu legea divină și penală, avem dovezi pe surse despre dezvăluiri incendiare: «trafic cu craniile musulmanilor din mormintele profanate» de echipa lui Iusuf Murat. Această „creatură cu  înfățișare de antropoid” are tupeul să dețină șefia musulmanilor având studii și doctorandul în creștinism, cele din Turcia cu tentă satanistă, ne fiindu-i recunoscut de statul român și nici de musulmanii dobrogeni.
Priviți acest mormânt.., acest musulman a fost îngropat în mormântul altui musulman, ale cărui rămășițe umane sunt învăluite în mister.., spun asta, pentru că recent, groapa de gunoi unde Iusuf Murat arunca osemintele musulmanilor printre gunoaie,  după mediatizarea acestor acte satanice, groapa cu pricina a fost betonată din ordinul aceluiași muftiu cu tabieturi sataniste.
Deci, dacă nu se mai poate arunca în groapă, se subînțelege că osemintele umane din mormintele profanate, sunt aruncate haitelor de câini din ograda cimitirului „Intim” din Constanța, aparținând Muftiatului Cultului Musulman din România.
Sperăm din adâncul sufletul ca autoritățile europene și centrale, să dispună măsuri ferme pentru „depozitarea” acestui anti-musulman cu apucături sataniste și, până ce nu vom avea nevoie de „viză” ca să pășim în Dobrogea, Inspecția Judiciară din cadrul C.S.M. să facă ordine în instituțiile care susțin crima organizată.
Cele de mai sus sunt susținute de actele și faptele acestui Iusuf Murat, ce se dovedește a fi susținut de Parchetul de pe lângă Tribunalul și Curtea de Apel Constanța, acesta fiind și motivul pentru care am sesizat C.S.M…, avem adrese oficiale ce dovedesc că o plângere penală a dispărut și alta este tărăgănată de complicii muftiului din sistemul judiciar.
Notă (în atenția celui cu tabieturi sataniste):
În zilele următoare, te voi ploconi cu o nouă plângere penală despre care nu pot vorbi în acest moment.., dar e bine să-ți faci „bocceluța” că, prin acțiunile mele te voi trimite cât mai aproape de casă, într-o locație sigură peste Canalul Dunăre Marea-Neagră.  
Închei prin a avertiza mafia musulmană și susținătorii acestor din sistemul judiciar: nu ne vom opri, până ce musulmanii aflați în viață și cei trecuți în neființă, nu vor fi respectați cum se cuvine.

Cu sinceritate, Ali Ibraim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.