Primarul Radu Cristian și expo-marketul de monumente funerare creștine, din ograda unei Geamii abandonate în Mangalia.

Featured Video Play Icon

Nu mai e nici un secret cum că în preajma alegerilor fel de fel de neisprăviți profită de naivitatea electoratului și după ce câștigă alegerile, uită de promisiuni și nevoile urbei, precum și de nevoile cetățenilor.
Printre acești impostori se numără și Primarul Municipiului Mangalia Radu Cristian, care una a promis în campania electorală și alta a făcut după ce s-a trezit pe fotoliul de edil.
Mai mult de atât, neglijând nevoile electoratului musulman, Radu Cristian s-a apucat să încalce deciziile definitive pronunțate de instanțe și să netezească calea activităților unor indivizi certați cu legea divină și penală marca muftiul satanist al Cultului Musulman din România Iusuf Murat și pretinsului lider cu statut penal al tătărimii – Eserghep Gelil.
După cum ați putut vedea în materialul video, în timp ce Moscheea din Municipiul Mangalia zace abandonată și transformată în expo-market de monumente funerare creștine prin grija pușcăriabilului Iusuf Murat, primarul Radu Cristian este preocupat să asigure spațiu, logistică și probabil finanțarea unor activități organizate de indivizi fără calitate în fruntea UDTTMR.
Iată de ce, îmi permit să-l întreb pe acest impostor Radu Cristian dacă în calitate de gospodar al Municipiului Mangalia, a trimis o adresă Muftiatului Cultului Musulman din România prin care să sesizeze situația din ograda Moscheii, să caute și să găsească soluții pentru finalizarea lucrărilor la acest edificiu, care va deservi electoratul musulman mangaliot?
Urmează primarul impostor din Limanu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.