Palatul Cotroceni.., ograda nimănui !

Domnule Gabriel-Cristian Piscociu, dacă pentru dvs. soarta celor peste 80.000 de cetățeni nu valorează nici 2 bani și dacă funcția de Consilier de Stat o considerați și-o folosiți ca „filtru” pentru petițiile adresate Președintelui României.., ei bine, în acest caz voi traduce petițiile și le voi transmite presei internaționale, astfel ca cel ce a fost ales ca președinte a tuturor românilor și garant al constituției să le afle indirect din media internațională, dacă prin dvs. nu se poate.
Consider că nu aveți nici un drept să ignorați interesul național și a cetățenilor prin încercări repetate de mușamalizare a situației, pasând responsabilitatea terțelor instituții așa cum ați lăsat să se înțeleagă printr-un răspuns retard transmis la 21.12.2017, în condițiile în care, petiția subsemnatului făcea trimitere la un Decret semnat de Președintele Românie, prin care, un infractor dovedit cu probe irefutabile, a fost recunoscut ca fiind reprezentantul religios a peste 80.000 de cetățeni români.
În încheiere.., într-o română autentică, vă cer imperios să supuneți atenție Președintelui României soarta celor peste 80.000 de cetățeni, iar pe viitor, vă rog să vă debarasați de tabietul meschin de a filtra petițiile ce privesc drepturile fundamentale a românilor, fie ei și etnici turco-tătari de religie musulmană.

One thought on “Palatul Cotroceni.., ograda nimănui !

  1. Cu acest individ am avut mereu probleme în sensul că nu prezintă președintelui situația pe care o supui președintelui pentru că acesta să intermedieze situațiile între asociația pe care o conduc s.a.m.d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.