Muftiul României cercetat pentru 5 infracțiuni penale

Urmarea plângeri din 21.07.2017, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a dat „start” cercetărilor penale împotriva Muftiului Iusuf Murat, în dosarul nr. 386/P/2017.
Muftiul netrebnic al Cultului Musulman din România este cercetat pentru infracțiunile de:
→ 
Abuz în serviciu, prevăzut de art. 297, alin. 1 Cod penal;
→ 
Tulburare de posesie, prevăzut de art. 256 Cod penal;
→ 
Fals intelectual, prevăzut de art. 321 Cod penal;
→ 
Profanare de morminte, prevăzut de art. 383 Cod penal;
→ Evaziune fiscală, din cuprinsul Legii nr. 241/2005.
După cum vedeți frați musulmani români, Turcu’ din Bușteni nu a „dormit” nici o clipă, nici măcar atunci când „mașinăria online” patronat de Muftiul Iusuf Murat (Comitetul de Reorganizare a Muftiatului), mă terfelea în cel mai josnic mod.
Mă aștept ca după această dezvăluire, Muftiul Iusuf Murat să-și reactiveze „supozitoarele” și să treacă din nou la atacuri la persoană, familie, trecut, viitor, etc.., însă nimeni și nimic nu mă va opri din demersurile mele legitime prin care intenționez să instaurez normalitatea confiscată prin metoda „tatarizării” de indivizi certați cu legea și bunul simț.
Așa că domnul dr. Chemal Taner și tehnician Givan Agiemin și alți aplaudaci al Muftiulu, v-ați atins scopul.., n-aveți de cât să reacționați la comanda „stăpânului” vostru Iusuf Murat…

Notă:
Acești indivizi patronați din umbră de muftiul Iusuf Murat, cum bine știți și-au deschis o pagină pe Facebook (Comitetul de Reorganizare a Muftiatului), unde, musulmanii trebuie să aibă acordul lui Iusuf Murat ca să se înscrie și să posteze în acel grup și atunci mă întreb și vă întreb la rându-mi: cu ce sunt mai presus acești pseudo-musulmani de cât restul musulmanilor români și de ce n-au lăsat accesul liber celor ce vor să-și exprime opinia?
În următorul articol voi publica Minuta Tribunalului Constanța nr. 183 din 12.12.2018, prin care s-a admis contestația «fără drept de apel».., așa că Gelil Eserghep și șuberekarii care au asediat sigla și entitatea UDTTMR.., să vă țineți bine kardeșlerim.

View Fullscreen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.