Mega-Moscheea, un proiect inițiat de Mega-Aniti-Musulmani

Featured Video Play Icon

Frați români, înainte de a fi Creștin sau Musulmani, se impune să dăm dovadă de simț civic și rațiune prin respectarea legilor țării în care ne-am născut și trăim…
E timpul să renaștem mândria de a fi români precum eroii neamului care s-au jertfit pentru glia străbună, spunând un nu hotărât proiectelor antinaționale inițiate de comun acord cu trădătorii cocoțați în înalte demnități, care au reușit să transforme Parlamentul în cel mai luxos penitenciar din lume.
Corupția generalizată la cel mai înalt nivel în stat, s-a dovedit fără tăgadă ca fiind slujitor al interesului individual, de grup și intereselor transfrontaliere.., acest flagel trebuie stopat o dată și pentru totdeauna, astfel ca cei corupți și cei însetați de imperialism, să înțeleagă că România nu este „maidan” universal unde toți neisprăviții pot aplica legea bunului plac.
Guvernul patronat de Recep Tayyp Erdogan trebuie să înțeleagă că nu-și poate extinde la infinit „notorietatea” încălcării principiilor democratice, cumpărând lideri sau impunând la șefia Cultului Musulman din România „marionete” școlite la Edirne și Samsun.
Au trecut 12 ani de când Guvernul de la Ankara și-a impus propriul muftiu în persoana lui Iusuf Murat, timp în care relațiile în interiorul comunității turco-tătare din România au degenerat și tind să fie convertiți în Creștini.
Peste 30 de Cimitire Musulmane sunt abandonate și peste 10 Moschei dobrogene sunt în paragină, unele fiind transformate în cocină de porci, în timp ce Guvernul de la Ankara și muftiul impus, ne dau lecții de moralitate în calitate de musulmani.
Grație muftiului impus, au fost profanate mii de morminte în Cimitirul Musulman Intim din Constanța, ale căror rămășițe lumești zac aruncate într-o groapă comună plină de gunoaie și un cimitir întreg din cătunul Turda-Babadag jud. Constanța, a rămas fără pietrele de căpătâi la morminte, cu care localnicii Creștinii și-au construit grajduri pentru animale.
 Acești netrebnici, au transformat într-o afacere până și carnea de sacrificiu pe care o împart de Kurban Bayram, deținând monopolul vânzării-cumpărării animalelor pe care le sacrifică în condiții improprii fără să dețină autorizare prealabilă.., ca să nu mai pomenesc de milioanele de euro „spălate” în cazul celor 57 de Moschei dotate cu instalații încălzire prin pardoseală, fără să respecte normele în domeniu.
Rezumându-mă la cele de mai sus, îmi permit să întreb Guvernul turc și marioneta impusă (Iusuf Murat): ce tupeu aveți să construiți o Mega-Moschee în condițiile în care v-ați dovediți Mega-Anti-Musulmani?

One thought on “Mega-Moscheea, un proiect inițiat de Mega-Aniti-Musulmani

  1. Pentru acest dobitoc care vorbeste si pentru toti tampitii care spun ca noi ne inchinam la idoli si ca profetul Mohammed ( pacea si binecuvantarea fie asupra sa ) este in nu stiu ce fel iar ca Allah este unul strain ori unul stramb , nu face decat sa aduca o mare jignire religiei islamice si musulmanilor . Cand vreti sa faceti o astfel de afirmatie, mai intai documentati-va si dupa aceea comentati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.