Lira turcească: Iusuf Murat.

18.000 RON sau 180 milioane LEI (vechi), aceasta este leafa pe care muftiul Cultului Musulman din România – Iusuf Murat o încasează lunar, plus alte facilități „turistice” decontate din banii achitați de contribuabilul român.
Deci, nu mai este nici un secret despre leafa celui care ar trebui să respecte interesele musulmanilor și implicit legile divine și penale din România.., dar când analizezi activitatea infracțională a acestui individ și superficialitatea cu care tratează obligațiile deontologice și legale ce-i revin, îți vine „să-l faci mic și să-l trimiți acasă” de unde a iești la 18 august 1977.
Cum bine știți, acest infractor dovedit cu documente oficiale și susținut de autoritățile aservite, își permite să ignore flagrant demersurile legitime a cetățenilor români, printre altele și petiția înregistrată la Instituția Cultului Musulman nr.671/18.08.2017.
Au trecut 5 zile de la termenul limită stabilit prin lege în care Iusuf Murat trebuia să răspundă acestei petiții.., însă n-a făcut-o motivând probabil, că-i un efort prea mare pentru o leafă așa de mică (18.055 lei/lună), dar cred totuși că va fii nevoit să răspundă urmare unei acțiuni în instanță – Contenciosul Administrativ.
Apropo.., Iusuf Murat, n-ai vrea ca acești bani să-i plătească Guvernul care te-a „clocit” la Edirne și Samsun și care-ți susține necondiționat actele și faptele certate cu legea divină și penală?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.