Iusuf Murat vinde patrimoniul Cultului Musulman, ca pe locurile de veci și craniile musulmanilor din mormintele profanate.

Urmarea proceselor câștigate de dl. Murtaza Temu privind recuperarea serviciilor prestate la construcția Geamiei din Cumpăna, autoritățile au dispus blocare conturilor bancare aparținând Cultului Musulman din România, patronat de „țeparul” Iusuf papaz.
Azi am primit informații pe surse, care mi-au garantat 99% că imobilul donat Muftiatului cu zeci de ani în urmă, situat pe str. I.G. Duca nr.21, Iusuf papaz l-ar fi vândut pe motiv că nu are bani pentru salariile angajaților.
Vă reamintesc că statul român a virat banii în contul Muftiatului pentru achitarea devizului emise de constructorul Murtaza Temu, însă Iusuf papaz a refuzat să-i vireze banii în cont, pentru că nu a primit șpaga pretinsă.
Despre acest subiect am postat la 18,08.2017, însă nu m-am gândit că acest popă satanist (Iusuf Murat), va merge atât de departe în cât să confunde turma de oi de la Ferma din Poarta Albă, sau locurile de veci și craniile musulmanilor din mormintele profanate, scoțând la vânzare patrimoniul Muftiatului.
Închei printr-un mesaj adresat lui Iusuf Murat: papzım.., fiind cel mai bun prieten al tău, voi face demersuri legale ca să aflu adevărul și în acest caz și nu uita, mă voi opri doar atunci când te văd instalat la reședința ta din Poarta Albă – peste drum de canalul Dunăre Marea neagră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.