Iusuf Murat – muftiul româniei , servantul ocultei globaliste.

Dacă analizăm actele și faptele lui Iusuf Murat, ilegalitățile prin care a devenit șeful Cultului Musulman din România și activitatea acestuia în cei 12 ani de șefie.., vom constata că acest impostor promovează fără doar și poate, conceptele puterii oculte privind globalizarea financiară și cea religioasă.
În acest sens, fiind făcute progrese mari atât în ce privește legalizarea și oficierea religioasă între cupluri de același sex, cât și ce financiară, prin centralizarea sistemului bancar la scară globală și adoptarea monedei unice pe bătrânul continent, a devenit o certitudine.
Graba ocultei în a adopta globalizarea, a fost infiltrată în casele noastre prin intermediul mediei aservite și mai ales prin „cumpărarea” liderilor religioși gen Iusuf Murat – șeful Cultului Musulman din România.
Un prim semn de întrebare ar trebui să ne punem Creștinii și Musulmanii de-o potrivă.., cum de un specialist în Teologie Creștină, a fost recunoscut prin decret prezidențial, ca fiind șeful unui Cult Musulman?
Un alt semn de întrebare izvorăște din superficialitatea autorităților.., printre alte infracțiuni flagrante legal sesizate de o gravitate deosebită, .., e vremea să ne întrebăm, cum de lasă în libertate un individ precum Iusuf Murat,  care este responsabil și dovedit cu probe irefutabile, pentru profanarea a mii de morminte musulmane ale căror cranii au fost comercializate?
Las să se înțeleagă că, nu cromatica religioasă este problema, ci globalizarea religioasă susținută de reprezentanții religioși care și-au vândut sufletele ocultei sataniste.., o dovadă în plus este cazul acestui muftiu satanist (Iusuf Murat), care este preocupat de politica migrației europene, după reușita semi-convertirii în creștinism a, celor peste 70.000 de musulmani români.

Ali Ibraim – musulman român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.