Educația este descoperirea progresivă a propriei ignoranțe.

Urmarea postărilor prin care am acuzat Grupul Civic Tătar de minciună perpetuă privind intrarea în legalitate a noii formațiuni și pentru interese meschine, ce sub umbrela unor acțiuni culturale s-au abătut totalmente de la interesu sublim al tătărimii.., am început să primesc SMS acuzatoare.
Printre altele, o distinsă doamnă de profesor universitar mă îndeamnă scriindu-mi «cereți scuze de la Sunay, căci „turnătoru” se Tasin G. îi blestemă copilul», de parcă eu ași îndemna pe cineva la astfel de acte. În ce privește  «scuzele», e bine de știut nu doar de doamna profesor.., eu nu am greșit cu nimic și mai ales de la „soldații” lui Eserghep Gelil, nu o să-mi cer scuze indiferent de conjunctură.
De asemeni, mi se aduce acuze cum că (citez): «în momentul în care mi-ai trimis mesajul, cineva mi-a dat telefon și mi-a spus că dorești milionul de euro». Analizând conținutul citatului, mă întreb la modul cel mai serios dacă expeditorul e în deplinătatea facultăților mentale, sau a scris în disperare de cauză?
În primul rând U.D.T.T.M.R. nu mai are reprezentant în relațiile cu statul și nici staff pentru a beneficia de privilegiul bugetării, în al doilea rând la cererea de Dizolvare se va atașa la următorul termen o cerere de anularea atestatului de utilitate publică.., iată deci, nici cea mai descreierată ființă nu ar aspira la astfel de facilități.
În continuarea, cu toate că nu eu am deranjat-o ci doar i-am răspuns la SMS, doamna profesor îmi cere (citez):«lasă-mă în pace (…), ești un lași, mergi și fă ordine la turcii tăi. Ai pierdut „bătălia” cu Iusuf și Eserghep (…), iar cu Sunay poți să faci de vrei».
Cei care mi-au urmărit postările știu bine că n-am folosit nici o dată numele și nici aluzii la persoana doamnei profesor n-am făcut.., în plus, așa cum am precizat și pot dovedi cu SMS-urile, nu eu am abordato, repet doar i-am răspuns  la un mesaj, după care i-am blocat numărul ca să nu mai fiu deranjat.
Dar hai să dezvolt restul acuzațiilor din citatul de mai sus, când vreodată am dat dovadă de lașitate(?) Dacă nu am suportat minciunile profesorului și a lui Sunay, asta înseamnă că sunt laș? Culmea ironiei, acest mincinos ordinar (Sunay Omer), s-ar fii scuzat că mi-a trimis Statutul pe e-mail și că eu n-am depus-o la judecătorie, iată de ce, îl îndemn pe acest mincinos ordinar să facă public acel e-mail cu statutul semnat de membrii fondatori.
Prin sintagma «mergi și fă ordine la turcii tăi», se pare că doamna profesor face referire la U.D.T.R. cu care sunt în plin proces, în schimb, evită „vitejiile” soțului care a părăsit șefia acestei Uniuni, unde n-a reușit să facă absolut nimic, cum de altfel a fost nevoit să părăsească U.D.T.T.M.R. la fel de „victorios” și chiar și în aceste condiții, aceiași doamnă îmi scrie: «cu Sunay poți să faci ce vrei», aceea ce în termini de reclamă TV se traduce „prea bun, prea ca la țară”.., ca să fiu și mai clar, după ce și-a promovat lansarea de carte, „soldatul” Sunay Omer nu reprezintă nimic.
Referitor la „bătălia” pierdută cu Eserghep și Iusuf.., păi ce să știți dvs. doamnă profesor? Se pare că soțul și Sunay nu vă ține la curent cu evenimentele din „tabăra mongolă” și nici cu cele din „ograda” lui Iusuf papaz? Cert este că, acuzația de „laș” este ultima etichetă ce mi se poate atribui, în condițiile în care am fost învăluit de minciuni interminabile, crezând în bunele intenții a dl. Ibram și Sunay ce s-au dovedit a fi 100% egoiste și nici de cum în folosul comunității tătare. 
Muftiul României „pus la zid” la Congresul Mondial al Tătarilor Crimeeni.
Încercați să înțelegeți că nu sunt „instrumentul” nimănui, iar dacă soțul dvs. și Sunay s-au alăturat proiectului de a salva comunitatea tătar din mâinile unor impostori.., e bine de știut că nu voi admite ca actualii nelegiuiți, să fie înlocuiți cu viitorii impostori.
Ca atare, vă sfătuiesc să nu vă transformați într-o țață pentru că nu v-am dat nici un motiv, nu mai insistați cu telefoane la numărul meu sau celor apropiați mie.., dacă tot vreți să faceți un bine.., reamintiți mincinoșilor (soțului și lui Sunay), că timpul trece, mai au 11 zile la dispoziție pentru a publica statutul promis de aproape un an.
Apropo.., în conceptul meu mincinoșii n-au clemență, sper să nu mă provocați să încep înainte de termen episoadele despre „G.M.T” (Grupul Mincinos Tătar).., așa că „TIC-TAC” – 11 zile și vom vedea cine sunt acei lași și profitori !…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.