DQTK și preotul ortodox de la șefia Cultului Musulman din România

CLICK PENTRU A CITI ARTICOLUL ORIGINALDupă articolul publicat de către www.qiriminsesi.com, și preluat de www.rezistanta.ro, mai nou am aflat că muftiul penal Iusuf Murat, s-ar fi infiltrat la „masa tătarilor bogați”, fiind ales și desemnat să coordoneze latura financiară a Organizației Mondiale, în cadrul Congresului Mondial al Tătarilor din Crimeea (DQTK), poziție din care, caută soluții pentru a „astupa gura” celor care îndrăznesc să pomenească ceva rău, despre actele și faptele certate cu legea divină și penală.
Una dintre victime, este nimeni altul de cât dl. Mustafa Sarıkamış, care, în urmă cu 25 de ani a fondat Asociația „Seydisehir” pentru Crimeea și care, ocupă funcția de Președinte cu sediul în Ankara, totodată, dl. Mustafa Sarıkamış fiind și patronul ziarului „Kırımın’ın sesi” care de zeci de ani se distribuie gratuit pe tot cuprinsul Crimeei.
Revenind la Iusuf Murat (preotul ortodox de la șefia Muftiatului Cultului Musulman din România), urmarea unor critici publicate online de „Kırımın’ın sesi” aparținând dl. Mustafa Sarıkamış, în care au fost demascate faptele lui Iusuf Murat certat cu legea divină, acest anti-musulman, din poziția ce-l deține în cadrul DQTK, a reușit să influențeze finanțatorii publicației și astfel, potrivit declarațiilor dl. Mustafa Sarıkamış: «gazeta bilunară „Kırımın’ın sesi” care de peste 2 decenii se distribuie gratuit tătărimii din Crimeea, este nevoită să-și întrerupă activitatea».
În plus, cu tupeu-i caracteristic de satanist, Iusuf Murat, la îndemnul și cu ajutorul tătărimii de la „masa bogaților” (DQTK).., acuzându-l de presupuse calomnii, l-ar fi acționat în judecată pe Mustafa Sarıkamış, pentru că și-ar fi permis să scrie adevărul despre locațiile aparținând Muftiatului din România închiriate de Iusuf Murat, în care ani de zile s-au comercializat băuturi alcoolice și carne de porc.
În încheierea declarației, dl. Mustafa Sarıkamış a asigurat tătărimea crimeeană că: «le va rămâne alături cu publicația online, la fel de vigilent la toate problemele cu care aceștia se confruntă, dar mai ales, va monitoriza și ultimul bănuț care se colectează și se finanțează comunitatea din peninsulă».
Nota autorului: Cum bine se știe, Iusuf Murat (încă), deține pașaport diplomatic.., las să se înțeleagă că-i „spion autorizat” și că în bocceaua lui nu-și vâră nasul autoritățile. Se zvonește că, contra-comision, în valiză acestuia au circulat la negru, miliarde de euro „împăcând” autoritățile și oamenii de afaceri, care au introdus și scos bani din/în România și nu numai.., așa se explică susținerea Guvernului de la Ankara față de Iusuf.
La audierile din zilele următoare privind cauza penală a lui Iusuf Murat, voi depune o cerere expresă pentru a i se verifica tranzitul internațional în perioada de când deține șefia Muftiatului, dobândit prin fraudă.
Închei cu o întrebare pentru cei de la „masa bogaților” DQTK: sunteți dispuși să vă vizitați prietenul (Iusuf Murat), la penitenciar?
Click pentru a accesa articolul publicat de „Kırımın’ın sesi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.