Discriminarea, inamicul identității tătarilor din România.

Featured Video Play Icon

Atât comunitatea turcă cât și cea tătară din România împărtășesc același crez divin, ISLAMUL.., acest lucru ar trebuie să fie prima punte de legătură între cele două etnii, ca să nu mai vorbim că ambele popoare sunt descendenții Triburilor Turcice.
În ciuda acestor realități, grupuri loiale pretinșilor lideri a-i comunității tătare din România, nu fac de cât să dezbine comunitatea turcă de cea tătară, ținând în bezna medievală întreaga comunitate tătară deposedată de drepturile fundamentale garantate în art. 6 și art. 62 alin 2, raportat la art. 57 din Constituția României.
Începând cu 02.03.2017 dată la care Sentința nr. 8386/2016 a rămas definitivă prin respingerea recursurilor și înregistrarea acesteia în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor, pretinsul lider al comunității Eserghep Gelil a confiscat la propriu patrimoniul, sigla și entitatea juridică a Uniunii Democrate Tătarilor Turco-Musulmani din România.
Pretinsa opoziție a comunității tătare din România este controlată în totalitate de Eserghep Gelil, iar prin intermediul unor administratori a unor grupuri de pe rețelele de socializare se încearcă mascarea situației de fapt și de drept a tătărimii în forma sa organizată.
Prin directivele condamnatului penal Eserghep Gelil, grupurile loiale acestuia, fac tot ce le stă în putință pentru a dispersa orice sâmbure de adevăr ce ar periclita interesul meschin al pretinsului lider și acoliților acestui. Astfel, persoanele care au verticalitate să îndrepte degetul acuzator către Eserghep Gelil, acoliții acestuia intervin public și prin distorsionarea situației de fapt, terfelesc pe oricine, în cel mai josnic mod prin atacuri la persoană, familie, trecut, prezent, etc.
În aceste condiții singurii care au de pierdut sunt generațiile viitoare de tătari din România, care nu vor mai avea de unde învăța limba maternă și datinile etno-confesionale.
Ținând cont că cele de mai sus s-au petrecut în 2016 și persistă și azi (adică pe timp de pace), consider că impune o coabitarea a tătărimii internaționale pentru a izola actele și faptele dictatorului Eserghep Gelil și salva comunitate tătară din România.
Notă:
          Videoclipul este realizat din pozele PUBLICE a servanților dictatorului Eserghep Gelil care au participat la sondajul de excludere a celui ce de peste 2 ani militează pentru unitatea și drepturile comunității tătare în particular și, a musulmanilor români în general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.