Comunitatea tătară.., încotro?

Featured Video Play Icon

Pe această cale rog intelectuali comunității tătare să prezinte istoria adevărata a etniei.., vă rog încetați să manipulați tătarii cu falsități.., în caz contrar o voi face eu în baza documentației pe care voi o prezentați în roz și mă refere inclusiv la Crimeea pe care o prezentați în mod fals, ca fiind pământ tătăresc.
Este bine de știut.., nu comunitatea de rând este vinovată pentru istoria zbuciumată a tătarilor.., ci căpeteniile acestora care n-au știut să administreze ceea ce au cucerit cu jertfa tătarilor.., acest lucru nu vă dă dreptul să manipulați comunitatea la infinit în funcție de interesele voastre personale și de grup.
Din păcate acest lucru se perpetuează și în zilele noastre.., pentru câțiva bolnavi de puterea absolută, suferă întreaga comunitate..,  cert este că acolo unde pune picior de tătar în funcții de conducere.., se alege praful și pulberea ca în evul mediu în urma cotropirilor.
Exemple în acest sens sunt pretinșii lideri U.D.T.T.M.R. și opozanții din Comitetele de Reformare și nu în cele din urmă, Iusuf Murat – muftiul penal care s-a instala prin fals în frunte comunității musulmane.
Rușine, rușine, rușine să le fie !

2 thoughts on “Comunitatea tătară.., încotro?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.