Turma tătară și interesele baciului

Frați tătari.., când vă veți trezi la realitate, UDTTMR va rămâne doar o amintire, în timp ce voi.., doar o „turmă” care ați acceptat să fiți manipulați de lideri lipsiți de scrupule și interes față de comunitate.
Ca să înțelegeți mai bine situația dezastruoasă a tătărimii în formă organizată, vă invit la procesul de Dizolvare a uniunii, ce va avea loc la data de 8 mai la Tribunalul Constanța – Secția Civilă – Dosar nr. 17682/212/2017 ce se află în faza de apel.
Ca frate de credință, îmi fac datoria să vă învederez și de astă dată.., nu mai dați crezare impostorilor ce se pretind liderii UDTTMR, pentru că uniunea nu mai poate fi salvată și nici măcar apărat în procese de către un avocat.
Nu cer nimănui să-mi dea crezare, ci doar invit pe cei de bună credință și păsare de soarta etniei să vină la proces pentru a se convinge că, inclusiv apărarea angajată de pretinsul lider Gelil Eserghep și leapșa de impostori din Consiliul Reprezentanților, vor fi respinși de către instanță urmarea solicitării exprese formulată în cererea de apel.
Fără a intra în detalii, încerc să vă explic situația fără precedent în care se află UDTTMR, care, urmarea anulării Hotărârii nr. 01/09.01.2016, uniunea a rămas fără reprezentant legal, deci nimeni nu poate emite în numele UDTTMR.., nici măcar nu poate angaja un avocat care să apere interesele uniunii.
Pe scurt, în viitorul apropiat UDTTMR va rămâne fără personalitate juridic și fără patrimoniu.., la fel cum majoritatea comunității contemporane au rămas fără curajul, demnitatea și responsabilitatea caracteristică strămoșilor tătari.
Allah să vă ajute.., să vă lumineze mințile în a vă reorganiza într-o formulă nou din care să nu mai facă parte cei ce au „îngropat” UDTTMR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.