Trafic cu cranii musulmane la Cimitirul „Intim” din Constanța

Musulmanii constănțeni care și-au îngropat rudele la Cimitirul Intim, sunt rugați să verifice mormintele celor dragi, după caz, să sesizeze autoritățile de la București.
Deținem informații pe surse din care rezultă că, unul din cinci schelete umane din mormintele profanate prin filiera muftiului Iusuf Murat, au fost valorificate unor studenți străini din București și Iași, precum și amatorilor excentrici, printr-un intermediar zis „doctorul”.
În acest sens am făcut demersurile necesare către autoritățile centrale și nu numai, pentru inventarierea ce a mai rămas nevalorificat din rămășițele umane, sortite să zacă în eternitate într-o groapă de gunoi betonată recent prin dispoziția muftiului Iusuf Murat, cu scopul vădit de a-și mușamaliza delictele divine și penale.
Totodată, tragem un semnal de alarmă în contextul în care Cimitirul „Intim” de peste zece ani nu mai are capacitate și unde, aproape zilnic se fac înmormântări în locul mormintelor profanate, în timp ce terenul alocat noului Cimitir Crețoiu de 3,5 ha, de peste 12 ani, este arendat de muftiul Iusuf Murat, pentru suma de 800 lei/an.
Precizăm că, situația a devenit și mai gravă după ce muftiul Iusuf Murat a betonat groapa unde arunca resturile nevalorificate a rămășițelor musulmanilor, este foarte posibil ca în prezent, scheletele din mormintele profanate să fie aruncate la gheena de gunoi, sau ca hrană pentru haitele de maidanezi care populează cimitirul în cauză.
Constatând lipsa de reacție a autorităților legal sesizate patronate de Prim-procuror Grigore-Iacobici Gill-Julien de și Procurorul General Gigi-Valentin Ștefan, precum și a autorităților din Turcia, respectiv conducerea Facultății „19 Mayıs” și atașaților diplomatici Osman Koray Ertaș și Arif Cevlek, ne întrebăm dacă nu cumva, birourile acestora sunt „ornate” cu câte un craniu musulman, provenit din miile de morminte profanate de la Cimitirul „Intim” din Constanța?
Până ce autoritățile își vor face treaba pentru care sunt plătiți „regește”, noi ne facem datoria să vă informăm despre toate aceste acte și fapte ieșite din tiparul civilizației, săvârșit de către mafioții din subordinea muftiului Iusuf Murat – susținuți nejustificat de autoritățile constănțene și „sultanatul” de la Ankara, patronat de dictatorul Recep Tayyp Erdogan.
Cu sinceritate, Ali Ibraim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.