Tătarii din România, prizonierii pretinșilor lideri

«Când un lider se teme de propria comunitate, sau dacă acea comunitate se teme de liderul lor.., este dictatură»!…

Deși situația juridică a U.D.T.T.M.R. este dramatică și.., mai mult ca oricând se impune un dialog constructiv la care să participe întreaga tătărime din România.., „Hoardele” patronate de pretinsul președinte Eserghep Gelil și a celor ce tânjesc cu neputință după „ciolanul” tătăresc, nu fac de cât să mențină tătărimea în haos și vid legislativ. 
Cei care vor cu adevărat binele comunității musulmane din România, sunt denigrați în cel mai odios mod, prin șantaj, amenințări, atacurile la persoană, la familie, la trecutul și prezentul acestora.., aceste „arme” fiind frecvent utilizate de pretinșii lideri tătari, inclusiv prin „postacii” care le administrează conturile de pe rețelele de socializare.
Altfel spus, nici un „șuberekar” patronat de Gelil Eserghep nu are permisiunea să posteze sau să comenteze în paginile sau/și în grupurile administrate de opoziția udttmristă și nici invers.., ceea ce, într-o interpretare rațională înseamnă că, tătărime din România este împărțită între „șuberekarii” lui Eserghep și opoziția acestuia…
Analizând rivalitatea „Hanatelor” contemporane, vom constata că acestea nu s-au debarasat de practici medievale.., acel „men-lâc” (egoism genetic), răspunzător pentru degradarea spiritului tătăresc, se practică în continuare în detrimentul interesului sublim a majorității comunității tătare din România.

Înțelepții comunități au devenit „servanții” grupurilor de interes și nu fac de cât să susțină minciuna prin distorsionarea adevărului istoric, îngrădind astfel progresul comunității în a se conforma exigențelor contemporane, bazate pe respectarea principiilor democratice.
Cu toate acestea, nu am generalizat și n-o vom face.., pentru că sunt destui contemporani de etnie tătară (fie ei mai puțin școliți), care își asumă trecutul istoric, citez: «(…) să mă scuze conaționalii noștri pentru că sunt analfabet, sunt mulți cu studii superioare (…), știți voi tătarii, de aceea nu avem țară și steag».
Iată deci, înțelepciunea intelectualilor tătari se reflectă doar în interes personal și de grup, iar neputința acestora se răzvrătește asupra comunității prin dictatură și manipulare.
În ce privește membrii Uniunii Musulmane din România, nici ei n-au trecere în paginile de socializare administrate de „vasali” precum: TatarMan, Menabit Ozzy, Refi Eden, Niazi Ghiulen, Taner Curtacai și alți „păuni” incubați sub aripile protectoare a pretinșilor lideri. Numărul acestora nu depășește o porție de șuberk cât ar putea mânca un singur tătar la o masă.., printre aceștia: Sali Negiat, Ali Ridvan și încă câteva „eminențe cenușii” care nu facă de cât să înjure și să critice prin comentarii isterice și agramate.., fără a da posibilitatea celor criticați, la drept la replică.., bag de seamă că atâta IQ au acești intelectuali incapabil să coboare la nivelul unui om de rând.

Mă întreb și vă întreb.., cum vor aceste specimene să recâștige încrederea minorității și majorității din România(?).., prin cenzură și sfidarea principiilor democratice? S-au făcut de râsul lumii sacrificând întreaga comunitate pentru un post de deputat și lider, iar acum, umblă cu „cioara vopsită” căutând vinovați printre ce care au curajul să spună lucrurilor pe nume.., în loc să militeze pentru unitatea tătărimii și redobândirea legitimității liderului și a staff-lui din Consiliul Reprezentanților U.D.T.T.M.R.
Voi toți ăștia începând cu Eserghep, Varol și terminând cu 
Metchiure sunteți responsabili pentru soarta comunității tătare.., apropo, s-a prescris și termenul de grație stabilit de instanță iar Gafar Metchiure nu a fost capabilă să organizeze niște alegeri la nivel de Filială urmat de Congres Național.., cine va împiedicat doamnă, membrii fondatori care au votat și pentru cei trecuți în neființă?
În încheiere le transmit postacilor că acest site a ajuns un reper pentru comunitatea turco-tătară din România, fiecare postare contorizând cca 5-6 mii de accesări, iar mai nou am fost contactați din Turcia de către iubitori de
 musulmanii și tătarii.., ne vom unii cu ei pentru a salva comunitatea tătară și musulmanii români în general.
Așa că vor urma vremuri tuburi, inclusiv destăinuiri despre actele și faptele lui Iusuf papaz. documente ce vor fii traduse în limba turcă și vor fii publicate în Turcia și  Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.