„Sultanul MEDGidiot” Ismail Feuzi.

Într-o postare recentă în pagina personală de Facebook, Ismail Feuzi a făcut un rezumat al proceselor pierdute de pretinsul lider Eserghep Gelil și printre altele, a făcut trimitere la Sunay Omer și Ali Ibraim, întrebându-se retoric: «oare sunt din comunitatea noastră? sau doar numele».
Lăsând la o parte greșelile gramaticale a domnului Consilier Local, care de fiecare dată a știut doar s-o ia pe „cocoașă de la gorilele lui Ghiță” pentru talentul său „migrator din așternut în așternut” precum doamnele de lux.., ceea ce mi-a atras atenția și deranjat în egală măsură este că „Sultanul Medgidiot a încercat să-i discrediteze pe Sunay Omer și Ali Ibraim, printr-o dezinformarea grosolană, contrar deciziilor judecătorești.
Considerăm că răspunsul privind apartenența etnică a celor doi, este stipulat în art. 9 din Statutul U.D.T.T.M.R., motiv pentru care îl sfătuim pe „Sultanul Medgidiot” să-și angajeze un interpret pentru a nu fi nevoit să lanseze întrebări retorice în mediul online.
Într-o altă ordine de idei, același „Sultan Medgidiot” face trimitere la dosarul 15218/212/2017 despre care precizează că: «nu i sa recunoscut calitatea procesuală», în condițiile în care Tribunalul Constanța prin Încheierea nr. 78 din 20 noiembrie 2017 precizează că: «în mod eronat dosarul a fost declinat pe rolul secției 1 civile».., iată deci, un motiv în plus pentru nevoia unui interpret, pentru ca „Sultanul Medgidiot” să deslușească situația de fapt și de drept.
Se pare că, speța nr. 17682/212/2017 privind Dizolvarea U.D.T.T.M.R. este mult mai departe discernământul „înțeleptului Sultan Medgidiot”, care și-a permis să se pronunțe public în numele instanțelor ierarhice, precizând că: «acțiunea lor a fost respinsă».., în condițiile în care mai sunt 2 căi de atac, iar cei care au judecat această speță prin încălcarea deciziei nr. 8286/2016, în prezent sunt în atenția Inspecției Judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.
În completare, îi amintim „Sultanului Medgidiot” că, atunci când acesta „atârna” la porțile „Hanatului Mongolez” și o „fura” pe cocoașă de la „gorilele” lui Ghiță, Ali Ibraim câștiga procesul intentat de Gelil Eserghep, însă n-avem prea multe pretenții de la un servant care a intrat în politică pentru ași proteja patrimoniul firmei și nu în folosul comunității.
În acest sens facem apel la edilul Municipiului Medgidia, să facă un rezumat al activității „Sultanului Medgidiot din prisma funcției de Consilier Local, respectiv, inițiativele dezbătute și aprobate în ședințele de consiliu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.