Soția muftiului României: „bastard conceput prin curvie, cu o târfă”

Preambul:
«Uniunea Musulmană din România nu are în vizor atacul la persoană sau familie.., criticile noastre se rezumă doar la persoanele publice care dețin sau pretind funcții de conducere la șefia Muftiatului și Uniunea turcilor și tătarilor din România.
Considerăm că astfel de persoane, trebuie să aibă calități pozitive și să-și asume rolul de persoană publică.., asigurând printr-un comportament adecvat și respect pentru legea penală și Divină, un reper pentru comunitatea musulmană și nu numai».

Moralitatea Muftiului Cultului Musulman din România:
În 15 ani (trei mandate consecutive), Muftiul Românie a excelat doar prin acte și fapte penale printre care: uz de fals, plagiat, evaziune fiscală în cazul modernizări celor 47 de Geamii și Geamia Hunchiar, asumarea terenurilor arabile aparținând Geamiilor dobrogene, transformarea Geamiei din cătunul „Recep Kuiusu” într-o crescătorie de porcine, profanare de morminte și trafic cu cranii umane, intenții vădite de convertire a musulmanilor români în creștini, incapacitatea de a da în folosință noul cimitir din zona Crețoiu, neglijență în administrarea cimitirelor și lăcașelor aparținând Cultului Musulman și nu în cele din urmă, lipsa de moralitate.

Antecedentele Muftiului la reședința sa din Poarta Albă
Într-un articol publicat de „Ziarul Rezistența” și preluat de site-ul nostru, arătam lipsa de moralitate a Muftiului României care i-a degradat și degenerat relațiile familiare.., motivul: venirea pe lume a unui prunc conceput de Iusuf Murat într-o relație extraconjugală întreținută cu o femeie creștină.

Bastardul lui Iusuf Murat recunoscut însăși de soția acestuia:
Într-o postare recentă publicat de colegii noștri pe pagina de socializare, un utilizator a adăugat un comentariu, citez: «Domnule Muftiu, oare musulmanii din Constanța știu viața ta dublă? Scuze doar ce ai divorțat, să-ți trăiască băiatul cu Irina».., la scurt timp, postarea s-a îmbogățit” cu un alt comentariu scris de Iusuf Murat Ghiuler, citez: «Un bastard conceput prin curvie cu o târfă».

Repoziționarea și amenințările soției muftiului:
Atenționat de colegii care mi-au trimis inclusiv decupajul comentariului, am accesat postarea, însă între timp, Iusuf Murat Ghiuler înlocuise comentariul din care citez: «Da într-adevăr sunt soția domnului muftiu Iusuf Murat, acel mesaj a fost conceput pentru a vedea reacția dumneavoastră cât și calomniile aduse până în prezent soțului meu referitor la viața familiară. Pe această cale țin să vă anunț că eu și soțul meu am hotărât să vă dăm în judecată pentru denigrarea pe care ne-ați adus-o în primul rând mie ca soție cât și celor doi copii minori. O seară frumoasă!».

Posibile motive de repoziționare:
Ținând cont de incidentul anterior de la reședința muftiului din Poarta Albă, când urmarea unui scandal monstru a fost nevoie de intervenția ambulanței și a Trupelor Speciale de Intervenție.., înclin să cred că și în acest caz, muftiul a intervenit tot prin forță determinându-și soția să înlocuiască comentariile citate mai sus.

Mesajul meu către soția muftiului Iusuf Murat:
Față ce cele de mai sus, îi transmit la rându-mi soției muftiului Iusuf Murat: „eu Ali Ibraim în calitate de cetățean român aparținând comunității musulmane păstorite de muftiul Iusuf Murat, îmi asum toate acuzațiile adresate reprezentantului meu religios și aștept cu nerăbdare să mă dați în judecată”.

De reținut:
Muftiul Iusuf Murat ar fi trebuit să fie un reper de moralitate inclusiv pentru familia acestuia, care (repet), nu este responsabilă pentru actele și faptele penale și imorale săvârșite de Iusuf Murat în calitate de reprezentant al Cultului Musulman din România.

View Fullscreen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.