Satanistul Iusuf Murat și susținătorul Victor Opaschi.

Despre actele și faptele sataniste comise sub îndrumarea muftiului Cultului Musulman din România Iusuf Murat, prin administratorul cimitirului Musulman „Intim” din Constanța, inițial, la 14.07.2017 am sesizat Secretariatul de Stat pentru Culte reprezentat prin Victor Opaschi, crezând că acest individ este mijlocitorul dintre Cultele recunoscute și autoritățile de stat, însă realitatea mi-a dovedit contrariul.
Suspectându-l de cârdășie sau cel puțin susținătorul pușcăriabilului Iusuf Murat (cercetat penal în dosarul nr. 386/P/2017), mi-am făcut propria investigație și iată ce am aflat: potrivit declarației de avere pe 2017, nababul Victor Opaschi încasează o pensie de 2727 lei/lună și uitat în funcția de Secretar de Stat primește un salariu lunar de 5162 lei, ceea ce echivalează cu cel puțin 20 pensii medii a celor ce au trudit prin colective, pe ogoarele patriei, sau alocațiile a 92 de copiii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani.
Paradoxal, acest protector și susținător a satanistului Iusuf Murat, nu are nici un șfanț pe numele său, toată averea declarată (în 2008), însumând 32.144 euro, aparțin soției dna Cătălina Opaschi, și de aici izvorăște întrebarea de ce?
Ce interes ar avea un om cinstit să nu-și păstreze economiile în contul personal, dar mai ales, cum și pe ce poate cheltui o familie de pensionari suma de 9457 lei încasați lună de lună din bugetul statului? Cumva Victor Opaschi este un manelist sau barbugiu înrăită și nu știm noi?
Trecând peste aceste aspecte, îmi pun întrebarea firească.., ce face acest Victor Opaschi pentru remunerația încasată, plus alte facilități potrivit fișei postului? Cel puțin în ce mă privește, acesta a dovedit că nu face altceva de cât să susțină activitățile ilicite a muftiului Iusuf Murat, în acest sens nu s-a sfiit măcar să respecte dispozițiile art. 61 din O.G nr. 27/2002, continuând să ne sfideze din fotoliul său de nabab, unde-ș așteaptă să încaseze leafa lunară nemeritată.
Muftiul României „pus la zid” la Congresul Mondial al Tătarilor Crimeeni.Din potrivă, nababul susținător al actelor sataniste și nu numai, s-a deranjat să-mi dea un răspuns fictiv învăluit în te miri ce legi, crezând probabil că va scăpa de plângere penală, la fel cum probabil cred și cei legal sesizați și care nu s-au deranjat să-și respecte obligațiile legale menționate mai sus.
Iată de ce, nu trebuie să ne mirăm cum sub protecția nababului Victor Opaschi Cultele recunoscute de statul român s-au transformat în cea mai profitabilă afacere.., focare infracționale începând cu homosexualitate, profanări de morminte, trafic cu cranii umane, evaziune fiscală, spălare de bani, etc.., ca să nu mai pomenim de moralitatea unor reprezentanți de cult, marca Iusuf Murat.
View Fullscreen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.