Puteți fugi, dar n-aveți unde să vă ascundeți.., decât într-un singur loc cel meritați.

O altă plângere penală ce are ca protagoniști mafia turco-tătară patronată de muftiul satanist Iusuf Murat, pretinsul președinte Eserghep Gelil D.T.T.M.R. și „bulibașa” staff-ului U.D.T.R. Osman Fedbi, a fost redirecționat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (adresa nr. 11965 din 06.11.2017), către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
Ceea ce mi-a atras atenția, este vigilența acestei instituții, astfel, plângerea penală adresată la data de 25.10.2017 a fost declinată spre competenta soluționare în timp util, către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, așa cum rezultă din adresa de mai jos – nr. 745/VIII-1 din 31.10.2017.
Sper din suflet ca în viitorul apropiat să-mi „adun prieteni sub același acoperiș” în satul de baștină a lui Iusuf papaz.., ați ghicit, la Poarta Albă, peste drum de Canalul Dunăre Marea Neagră.
Mesaj către cei trei pușcăriabil: eu sunt „blestemul” musulmanilor batjocoriți aflați în viață și a celor trecuți în neființă, ale căror cranii au fost comercializate și ce a mai rămas din rămășițele lumești, zac aruncate printre gunoaie, în groapa de la Cimitirul „Intim” din Constanța.
View Fullscreen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.