Pușcăriabilul Iusuf Murat, pironit în fotoliul de Muftiu al Cultului Musulman din România

Absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă „Valahia” din Târgoviște și doctorand în Drept Canonic în cadrul Universității „Ovidius” din Constanța – singurele studii recunoscute de statul Român, pușcăriabilul Iusuf Murat este singurul impostor din lume care ocupă șefia unui Cult Musulman.
Plămădit la Edirne și Universitatea „19 Mayıs” din Turcia, dovedite a fii generatoare de imami cu înclinații sataniste, însăși din atitudine absolventului Iusuf Murat, acesta din urmă continuă să sfideze legile divine și penale, aducând deservicii fără precedent religiei Islam și enoriașilor musulmani din România.
Urmarea informațiilor pe surse, vă anunț în premieră: prin filiera Iusuf Murat, unul din cinci schelete umane, din miile de morminte profanate din Cimitirul „Intim” – Constanța, nu mai dețin cranii, acestea fiind valorificate unor studenților străini din București și Iași, precum și colecționarilor săriți de pe fix, printr-un intermediar poreclit „doctorul”.
Bănuim că, acesta este motivul pentru care pușcăriabilul Iusuf Murat a betonat groapa din Cimitirul „Intim”, lăsând în eternitate printre gunoaie, ceea ce a mai lăsat din rămășitele lumești a musulmanilor.
În cele ce urmează, vom încercă să găsim un răspuns și în mod special, pentru cei care nu au citit Statutul Cultului Musulman din România.
Analizând articolul 51, vom constata că principalul vinovat care a facilitat infiltrarea în sistem, a pușcăriabilului cu apucături sataniste Iusuf Murat, este nimeni altul de cât fostul muftiu Bagîș Șanghirai, încălcând flagrant Statutul Cultului Musulman.
Potrivit articolului prezentat mai sus, Iusuf Murat nu îndeplinea condițiile pentru a fi angajat în cadrul Muftiatului, nici măcar în calitate de deservent de cult, acest lucru fiind reglementat expres în art. 53-57 din același Statut.
Articolul 62 din Statut fiind edificator privind profesia de hatipi, imami și muezini, care definește Seminarul Musulman din Medgidia, ca fiind singura instituție din România, îndreptățită să școlarizeze personalul necesar clerului Cultului Musulman din România.
În ce privește candidații la ocupare funcției de Muftiu al Cultului Musulman din România, art.68 din Statului face trimitere expresă atât cu privire la limita de vârstă a candidaților, cât și la Instituția de învățământ, respectiv Seminarul Musulman din Medgidia.
Vă reamintesc că, în 2005, pușcăriabilul Iusuf Murat avea 28 de ani și nu frecventase măcar o zi, cursurile Seminarului Musulman din România, repet.., nu îndeplinea nici criteriile de deservent, întru-cât nu a urmat nici mă car o școală inferioară la care se face trimitere în art. 57 din Statut.
În aceste condiții, cu sprijinul nemijlocit a Guvernului de la Ankara, care-l „clocise” la incubatoarele din Edirne și Samsun, dovedite ca certate su Islamul însăși prin înclinațiile sataniste a absolventului Iusuf Murat, acesta din urmă s-a gândit să „ajusteze” statutul Cultului Musulman, corespunzător nevoilor personale pentru a putea candida la funcția de Muftiu.
Astfel, prin art. 3 a modificat art. 68 din Statut, din care a exclus limita de vârstă (40 ani) și inclus sintagma «să fie absolvent a unei instituții teologice islamice din străinătate cu diploma acreditată și echivalată de statul român».
De asemenea, a inclus «vechimea în muncă de cel puțin 3 (trei) ani ca imam sau deservent de cult, în cadrul Muftiatului Cultului Musulman»
Chiar și în aceste condiții, pușcăriabilul cu apucături sataniste Iusuf Murat nu a îndeplinit criteriile pentru a putea candida la funcția de muftiu, pe de o parte, pentru că nu absolvise Seminarul Musulman din Medgidia, pe de altă parte, pentru că nu-i pot fi recunoscute studiile din străinătate, așa cum rezultă din adresa nr. 10939/2007 emis de Ministerul Educației, care precizează: «în Nomenclatorul domeniilor din învățământul universitar românesc, nu există specialitatea teologie musulmană».
Cât despre vechimea în muncă, nici nu încape îndoială, deoarece pușcăriabilul Iusuf Murat nu deține diplomă de studii emis de Seminarul Musulman din Medgidia potrivit art. 51 și nici a unei școli inferioare potrivit în art. 57 din Statut.
În acest context, Statutul unui Cult recunoscut de statul român, a fost „ajustat” de candidatul la funcția de Muftiu, în complicitate cu numitul Zevri Saber, document din care lipsește semnătura Muftiului în funcție la acea dată, Bagîș Șanghirai.
Închei rugându-vă să să dați dovadă de interes pentru problemele din sânul comunității, ca să ne putem bucura împreună de reușite, la fel cum o facem noi, cei care vom continua să luptăm împotriva pușcăriabililor de drept comun, până vom restabili respectul și principiile democratice în relațiile cu liderii comunității turco-tătare și cel religios – pușcăriabilul cu înclinații sataniste, Iusuf Mutat.
Este suficient să citiți confirmarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel constanța nr. 422/P/2017, ce are ca obiect această plângere penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.