Pușcăria mai aproape de cât funcția de lider U.D.T.T.M.R.., încăpăținarea dincolo de inconștiență…

Am aflat zilele trecute cum că, pretinsul președinte cu statut penal Eserghep Gelil se auto-reconfirmă în continuare ca lider al comunității tătare, în condițiile în care instanța nu i-a validat Congresul Național organizat ilegal, la data de 20.05.2017.
În acest sens arăt că potrivit legii, lucrările Congresului trebuiesc depuse în instanță și dacă acesta constată legalitatea, dispune ca modificările survenite pentru a fi înregistrate în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor.., însă nu este cazul, pentru că UDTTMR nu are un Congres validat oficial de către instanță și înregistrat în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor.
Ce e drept, Contestația depusă de mine și Omer Sunay a fost respinsă de instanța de fond, care, în opinie personală (și-mi asum ceea ce scriu), a judecat speța în interesul mafiei tătărești patronat de Eserghep Gelil, motiv pentru care, completul care a soluționat speța prin încălcarea flagrantă a principiilor de drept adevăr și echitate se află în atenția Inspecției Judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.
Muftiul României „pus la zid” la Congresul Mondial al Tătarilor Crimeeni.Pe această cale îi transmit auto-reconfirmatului – pretinsului președinte Eserghep Gelil, că ceea ce dumnealui consideră că a câștigat pe fondul judecării cauzei, a fost atacat cu recurs la instanța ierarhică, care, cu siguranță nu-i va susține delictele, precum a făcut-o magistratul Oana Mihaela Sorescu, prin Hotărârea nr. 15990 pronunțată la 06.10.2017.
View Fullscreen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.