Primarul Cornel Cocoș, servantul mafiei tătărești.

Featured Video Play Icon

Înainte de a aborda subiectul edilului „impostor” din Cobadin, voi face un scurt rezumat despre liderul mafiei tătărești Eserghep Gelil – pretinsul președinte cu statut penal al UDTTMR și complicele acestuia Iusuf Murat – specialist în Ortodoxie, totodată șeful musulmanilor români, un individ cu aptitudini sataniste certat cu tot ce presupune moralitate, lege divină și penală, fapte ce-i sunt cercetate penal în dosarul nr. 386/P/2017.
Astfel că, după anularea Congresului din 09.01.2016 printr-o hotărâre judecătorească și radierea din Grefa Asociațiilor și Fundațiilor din România a liderului și Consiliul Reprezentanților UDTTMR, cei doi neisprăviți, ignorând sentințele definitive sus menționate, au organizat ilegal, fără calitate, un nou Congres Național la data de 20.05.207, contestat ulterior în instanță (clik pentru dovada cârdășiei specialistului în Ortodoxie).
Conform probelor ce le dețin, cei doi lideri mafioți au reuști să subordoneze inclusiv autoritățile locale populate și cu etnici tătari.., transformând primarii în „slugi credincioase” cu scopul de a-i ajuta cu locații, logistică și financiar, pentru activitățile ilegale și etala pretinsa șefiei în fruntea tătărimii.
Revenind la domnul primar Cornel.., acest aghiotant al mafiei tătărești, „cocoș” de ar fi fost, nu avea cum să cânte pe gardul cimitirului musulman din Cobadin.., este suficient să vizionați clipul ce insoțește articolul, ca să aflați adevărul atât despre starea cimitirului, cât și neglijența crasă a primarului Cocoș, popă de profesie.., ca și pușcăriabil muftiu Iusuf Murat.
Ca și în cazul edililor neisprăviți din Valu lui Traian, Cumpăna și Ciocârlia și cel din Cobadin nu-i cu nimic mai presus.., toți se folosesc de electoratul musulman și după ce se văd instalați în funcții, uită de nevoile celor aflați în viați și cei trecuți în neființă.
Cimitirele musulmane nu doar că au fost abandonate.., ba mai mult sunt „înghițite” de cartierele de vile ce se construiesc peste morminte, iată de ce, acolo unde este cazul, vom face demersurile legale pentru a trece în posesia actelor cadastrale și de intabulare, în plus, fiecare edil care a susținut activitățile organizate de mafia tătărească va fi controlat de Curtea de Conturi și se va alege cu un dosar penal.
Muftiul României „pus la zid” la Congresul Mondial al Tătarilor Crimeeni.Închei cu aceiași întrebare retorică: domnule Cornel Cocoș, pentru a împrejmui cimitirul musulman nu găsiți fonduri, dar cum de găsiți pentru a susțineți activitățile ilegale unui staff scos în afara legii?.
De când v-ați instalat în funcția de primar, ați făcut un demers legal învederând Muftiatul Cultului Musulman să împrejmuiască cimitirul?
În următorul articol vom poposi în ograda impostorului din Mangalia, până atunci, rămâneți cu bine !…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.