Performanțele muftiului penal, Iusuf Murat

Featured Video Play Icon

Nu-mi vine să cred câtă ipocrizie poate să zacă în acest penibil pușcăriabil, cu tabieturi sataniste?
Pentru a acapara controlul absolut asupra musulmanilor din România, Guvernul de la Ankara a premeditat totul și a așteptat momentul oportun pentru a-și impune propriul candidat la șefia musulmanilor români, după ce în prealabil reușise să obțină controlul financiar asupra liderilor comunității turco-tătare, dar și a Clerului care, în baza unui protocol primesc 100 de dolari în plus la salariu, din parte Guvernului Turciei.
Deținând controlul financiar, cu ocazia alegerilor din 15 septembrie 2005, Guvernul de la Ankara, pentru prima dată în istoria musulmanilor, a reușit să modifice structura Consiliului Sinodal, unde a înfiltrat 9 (nouă) membri laici: 4 (patru) din partea comunității turce, 4 (patru) din partea tătărimii și pe reprezentantul Seminarului Ataturk din Medgidia, exercitând presiuni asupra Sinodului și liderului religios de la acea vreme.
În acest context, a fost „ajustat” în mod abuziv și fraudulos Statutul Cultului Musulman, corespunzător cerințelor candidatului impus de Guvernul turc, în acest sens au fost de ajuns două semnături, pentru ca Statutul unui Cult Religios recunoscut de România să fie modificat printr-un act adițional.
Așa cum se poate constata, actul adițional a fost asumat de însuși viitorul muftiu Iusuf Murat – Consilier de Cult și de Consilierul Juridic Zevri Saber, din document lipsind semnătura muftiului aflat în funcție la acea dată.
Astfel, prin Decretul nr. 959/ 05.10.2005, semnat de Traian Băsescu, în funcția de Muftiu al Cultului Musulman din România, a fost validat un individ necalificat, care nici în prezent nu deține studii recunoscute și echivalate de Statul român, în schimb, acest individ contestat vehement de Clerul Musulman, deține șefia musulmanilor baza studiilor și doctoratului în Teologie Ortodoxă, fiind absolvent al Universității „Valahia” din Târgoviște și doctorand în Drept Canonic, licențiat în cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.
Ținând cont că Iusuf Murat este un plagiator dovedit, am încercat să intru în posesia tezei de doctorand obținut cu binecuvântarea arhiepiscopului Tomisului, însă nu am reușit, motiv pentru care rog presa și/ sau autoritățile să mă sprijine și în acest sens, pentru a-i analiza lucrarea.
Analizând actele și faptele muftiului Iusuf Murat, se pare că Liceul Teologic din Edirne și Facultatea de Teologie Islamică „19 Mai” din Samsun (Turcia) sunt incubatoare de imami cu apucături sataniste, care ignoră edificiile cu valoare istorică inestimabilă aparținând Cultului Musulman ce poartă amprenta Imperiului Otoman, peste 10 Moschei în paragină dintre care cea din Tudor Vladimirescu, jud. Constanța, transformată în cocină contrar religiei care interzice consumul de carne de porc.
De asemenea, sunt peste 30 de Cimitire Musulmane abandonate, dintre care în Turda – Babadag, jud. Constanța, cu pietre funerare localnicii și-au construit grajduri pentru animale, iar din cauza alunecărilor de teren, osemintele au ajuns la suprafață, devenind hrană pentru câinii fără stăpân.
Același Guvern de la Ankara susține un muftiu care, în 12 ani de șefie, nu a fost capabil să dea în folosință noul Cimitir Musulman (3,5 ha în zona „Crețoiu” – Constanța), pentru care Muftiatul român deține acte de proprietate încă din anul 2013 și care, an de an, este arendat pentru suma de 800 lei, potrivit declarațiilor fostului muftiu.
În tot acest timp, de aproape 10 ani, mii de morminte musulmane au fost profanate în Cimitirul „Intim” din Constanta, rămășițele umane fiind pur și simplu aruncate într-o așa-zisă groapă comună, printre resturi menajere.
După ce cazul a fost mediatizat printr-o intervenție online de redacția ziarului Rezistența, la câteva zile muftiul Iusuf Murat a dispus betonarea gurii de acces a gropii comune, lăsând în eternitate printre gunoaie rămășițele pământești a mii de musulmani.
Relațiile muftiul Iusuf Murat cu oficialii turci sunt pe cât de bănoase pe atât de variate. Potrivit site-ului oficial MCMR, TIKA din România, a finanțat 57 de Moschei din România, care au beneficiat de sisteme electrice de încălzire prin pardoseală, toate lucrările fiind executate prin firme agreate care n-au respectat normele în materie.
Situația este mult mai gravă, an de an, de Kurban Bayram (Sărbătoarea sacrificiului), atunci când se sacrifică mii de animale, fără ca autoritățile să controleze legalitatea acestor tranzacții, mai ales din punct de vedere sanitar.
Potrivit informațiilor pe surse, înainte cu 2 – 3 săptămâni, muftiul Iusuf Murat cumpără la „negru” mii de animale și le întreține la ferma din Poarta Albă, ca apoi să le vândă la suprapreț în preziua de sacrificiu a Bayramului. Continuând lista infracțională a muftiului, imamii care nu se supun fărădelegilor impuse de Iusuf Murat (cum ar fi devizele umflate pentru diverse lucrări la Geamii), sunt dați afară din parohii și din cadrul Clerului. Precizez că Iusuf Murat i-a retras fostului muftiu dreptul de a profesa ca imam, în timp ce rudele și acoliții muftiului sunt promovați din provincie la oraș, ca răsplată pentru acuzațiile de adulter.
Același Iusuf Murat s-a dovedit a fi un individ imoral, aceasta reieșind din situația socio-familială, întrucât și-a abandonat soția musulmană și cei 2 copii, în prezent fiind într-o relație de concubinaj cu o femeie de religie ortodoxă cu care mai are un copil (pentru mai multe detalii vă rog să accesați acest link).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.