Păcatele turnătorilor fostei securități ( episodul 2 )

După cum vedeți, această parie a comunității tătare Tasin Gemil, fost informator al securității comuniste cu acte-n regulă – dovedit în dosarul nr. i 145375 (cotă CNSAS), își permite să împroaște cuvinte urâte în toți cei care au avut tupeu să-i reproșeze trecutul mizerabil.
Citindu-i declarația mizerabilă cap-coadă, acest individ lipsit de scrupule și dușman al tătărimii în perioada comunistă și postdecembristă.., efectiv se consideră o victimă a securității, până ce nu de mult se considera „Zem Zemsuyu” al comunității tătare.
Mergând mai departe, acest fost turnător al securității care până nu de mult se distingea de la „o poștă” după șoșonii pe care-i încalță.., are tupeul să fac trimitere la un distins profesor universitar etnic tătar, catalogându-l „Monsieur le Traître”.
În acest sens îi atrag atenția acestui informator, că, universitarul pe care încearcă să-l demigreze nu are dosar de informator.., din contră, un frate al acestuia a căzut victimă, ucis fiind de securiștii pe care i-a informat începând cu anul 1970.
Ba mai mult, acest distins profesor universitar și-a dobândit titlurile pe merit, după o viață de muncă intensă în domeniu și n-a oscilat ca acest Tasin Gemil de la instituțiile de învățământ, la cele a securității comuniste, ca mai apoi „să-i numere ouăle lui Bombonel” – (fostul premier penal, Adrian Năstase).
Dacă el a reușit să atingă apogeul în cariera academică, în decursul a câțiva ani, cât alții într-o viață.., acest lucru se datorează combinațiilor cu scursuri securiste marca Ion Iliescu și leapșa FSN-stă și ce s-a „dospit„ în această ogradă și nu că are merite deosebite în mediul academic.., dar cu siguranță are în cariera de fost informator, ca dovadă.., cu toate astea, refuză să-și publice dosarul care descrie activitatea individului în perioada securistă.
Continuând, acest om face trimitere la perioada în care a beneficiat de naivitatea tătărimii, fără să precizeze că, la acea vreme nimeni nu-i cunoștea trecutul de informator al securității și nici ascensiunea lui misterioasă în cariera academică și politico-diplomatică.
Printre alte mizerii, acest turnător face trimitere la comunitatea tătară din România, citez: «căci tătarii nu se pot raporta la un stat național propriu de protecție»..,  ,,păi mă turnător ordinar, te-ai uitat atent în buletin ca să vezi că ești cetățean român? Când vreodată România ca stat, și-a îngrădit drepturile minorităților, în speța  tătarilor? Drept dovadă tu ești paria comunității care a fost acceptat inclusiv în securitatea comunistă ca informator, încă din anii 1970.., ca apoi tot prin intermediul lor, ai escaladat deținând inclusiv funcția de ambasador al României…”
,,Îți amintești rugămințile „satanistului” Iusuf Murat referitor la doctorat și care a fost răspunsul tău public? Îți reamintesc eu dușman al comunității, te citez: «Fugi bă de aici, eu nu ajut tătarii».”
Nu în cele din urmă, mi-a atras atenția un paragraf din „declarația” turnătorului din care citez: «Acești ticăloși au depășit deja orice limită a rușinii și rațiunii, atacându-l în mod repetat chiar și pe Ambasadorul Turciei la București, precum și pe alți înalți demnitari ai statului turc».
,,Păi mă fost prăduitor securist ce ești, până să se ajungă la această situație, eu am învederat Ambasada și în mod special pe dl. „OK” în scris și chiar dețin înregistrări care dovedesc că am încercat să-i protejez, ca prin actele și faptele lor publice să nu se expună cu președinți ilegitimi cu statut penal marca Eserghep Gelil, sau cu „satanistul” Iusuf Murat care și-a dobândit funcția prin falsificarea tacită a Statutului Cultului Musulman din România.”
E bine de știut, degetul meu acuzator nu va coborî până când aceștia nu vor respecta deciziile definitive pronunțate de instanțele românești, pentru că eu sau un alt cetățean român, pe teritoriul Turciei, suntem obligați să respectăm legile.., de ce aceștia fie diplomați și alți oficiali să nu-mi respecte legile țării al cărui cetățean sunt?
Acum până și demisia lui „OK” nu-l va ajuta, pentru că practicile adoptate de la Eserghep și „satanistul” de Iusuf, i-au asanat verticalitate și onoare de care ar fii trebuit să dea dovadă, imediat după sesizarea prin care l-am învederat despre invitații cu care s-a pozat la recepția organizată anul trecut, de ziua Republicii Turcia.
Închei prin a-l întreba pe acest fost turnător cu nume de cod Turcu’: cum se-întâmplă că, deși ești prins în flagrant , tu încerci să ne dovedești că ești ,,un mare sfînt”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.