Monopol în pericol, avizi instituțiile constănțene.

Nu de puține ori am postat acte și fapte certate cu legea penală comise de pretinsul lider Eserghep Gelil, cu susținerea autorităților locale și judiciare.., cum bine știți, inițial, toate aceste fărădelegi au fost supuse atenției autorităților de cercetare penală și judecată din Constanța, care, până nu de mult s-au dovedit a fi refractare.
Cert este că, neimplicarea autorităților locale în a restabili ordinea de drept, a avut efect de bumerang, deoarece, conștient fiind că nu tot sistemul este corupt și că nimeni nu poate fi mai presus de lege, am fost determinat să mă adresez ierarhic autorităților centrale din România începând cu Consiliului Suprem de Apărare a Țării și terminând inclusiv, cu Inspecția Judiciară din Cadrul Consiliului Superior al Magistraturi.., instituții care au pornit „tăvălugul” dreptății.
Nu de mult, mai precis la 13.12.2017, pretinsul lider Eserghep Gelil își mințea șuberekarii din dotare, cum că a câștigat procesele cu Turcu’ din Bușteni și că acesta îi datorează cu titlu de cheltuieli de judecată, 5200 lei.., numai că „minciuna a avut picioare scurte!…
Ca să fiu mai explicit, pretinsul lider nu se referea la Contestația Congresului din 20.05.2017, dosar în care, după 5 luni de tărăgănare instanța s-a abținut și declinat competența, ci la dosarul de Dizolvarea a U.D.T.T.M.R. despre care Eserghep spunea că l-a câștigat definitiv, dar așa cum dovedesc oficial, „ca prin minune” complicii mafiei au reactualizat portalul oficial al instanțelor cu data de 26.09.2017, cu precizarea: «Stadiu procesual: FOND».
Un rezumat sumar a celor sus menționate, ne arată că pretinsul lider a mințit în privința proceselor și sumelor câștigate prin decizii definitive.., mai mult, linkul de mai sus este dovada oficială a judecării dosarului de Dizolvare pe fondul cauzei.., motivația este cât se poate de simplă și anume: din punct de vedere legal nimeni nu mai are calitate să depună înscrisuri sau să angajeze avocați în apărarea U.D.T.T.M.R.
Altfel spus „U.D.T.T.M.R. este în pom și pomul în aer”.., așa că frați tătari, e vremea să înțelegeți pentru totdeauna că, fosta uniune este doar o „fantomă” și că tătărimea trebuie să se regrupeze într-o organizație nouă din care să nu mai facă parte paria comunității tătare (foștii lideri).
Așa cum puteți vedea și în documentul atașat mai jos, acțiunile mele nu mai sunt canalizate asupra mafiei musulmane, ci împotriva susținătorilor din sistemul judiciar și vă asigur că, nu mă voi opri până ce comunitatea musulmană nu își va redobândi și independența față de clanurile mafiote și susținătorii acestor clanuri.
În ce-l privește Eserghep Gelil cu care nu am nimic ca persoană fizică.., rog să-i transmiteți că eu plătesc doar curvele și nu pretinșii lideri tătari.., dacă dorește să-l plătesc în pretinsa-i calitate de lider, îi recomand să-și facă operație de schimbare de sex.., oricum, compania „gorilelor” îi denotă calitățile masculine, în timp ce minciunile-i scrutate, îi confirmă calitățile de țață de Kanara (Ovidiu).
View Fullscreen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.