Modernizarea moscheilor, afacerea „siamezilor” Murat și Gelil !…

Featured Video Play Icon

Ce se vede în videoclipul de mai sus sunt pozele documentelor originale a unor Geamii din Dobrogea, pentru restaurarea – dotarea acestora, unii musulmani s-au zbătut și cheltuit banii de la gura copiilor, în timp ce Eserghep Gelil și Iusuf papaz și-au însușit meritele și comisioane generoase.
În acest episod, vom încerca să descâlcim toată această încrengătură de tip mafiot, urmând să revenim cu alte documente și relatări obținute de la surse care vor să-și păstreze anonimatul.
Tot ce vă pot spune (deocamdată), scurgerea de documente oficiale din instituția Muftiatului Cultului Musulman din România se datorează unui fost subordonat al muftiului Iusuf papaz, pe nume „Inginer” – un alcoolic fruntaș care în perioada Ramazanului în jurul orelor 11, a fost găsit beat „mangă” cu sticla de whiscky pe biroul acestuia în incinta Muftiatului.
Dacă și în perioada de Ramazan angajații au transformat Muftiatul în birt.., ne întrebăm dacă nu cumva șeful acestora – Iusuf papaz a transformat-o în bordel, unde să fii conceput progenitura cu Irina?
Dar să revenim la subiect, grație unor musulmani de bună credință printre care un anume „X” și „Y” au fost întocmite niște proiecte de modernizare a unor Geamii, contravaloarea acestor proiecte fiind suportate integral de către cei doi.
Întrucât Geamiile sunt incluse în patrimoniul Muftiatului, după obținerea avizelor și întocmirea dosarului de proiect și a Caietelor de Sarcini, cei doi musulmani s-au adresat muftiului Iusuf papaz crezând în onestitatea acestuia, însă „țeparul” Iusuf papaz și-a însușit totul refuzând să le restituie măcar cheltuielile suportate de inițiatorii proiectului.
De reținut, proiectul se bucura inclusiv de susținere financiară din parte unui om de afaceri de origine arabă.., după ce muftiul Iusuf papaz și-a asumat proiectul, aproape jumătate din donații i-au burdușit buzunarele, acesta fiind motivul pentru care finanțatorul proiectului și-a retras susținerea.
Aceiași soartă a avut și proiectul Geamiei din Ovidiu, de astă dată Gelil Eserghep este cel ce a intrat în posesia dosarului gata întocmit și avizat, acesta a înlocuit culorile luminilor din proiect, din galben în alb și verde și si-a însușit meritul și comisionul de la executant… Și în acest caz, cei doi inițiatori s-au ales doar cu paguba.
Dar despre activitatea infracțională a celor doi „siamezi” etnici tătari am tot scris și scriu de peste doi ani.., în timp ce Eserghep Gelil a reușit să distrugă forma organizată a comunității tătare, muftiul Iusuf papaz după ce sa instalat prin fraudă la șefia Muftiatului (falsificarea Statutului), a reușit să monopolizeze instituția musulmanilor români, evidențiindu-se prin acte și fapte de plagiat, uz de fals și trafic de cranii umane, prin atitudine de o moralitate îndoielnică, excrocherii de tip mafiot și înșelăciune și nu în cele din urmă, prin intenții vădite de convertire a musulmanii români, în creștini.
Dar până când?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.