Mitrana Mugur Viorel: primarul „jongler” și mafia turco-tătară.

Având un istoric de invidiat, comuna constănțeană Büyük-Tatlıcak – rebotezat în perioada comunistă în 23 August, se compune din satul Küçük-Tatlıcak actualmente Dulcești și satul Prevelia, rebotezat în Moșneni.
Cu o populație de peste 5000 de locuitori dintre care 8,3% etnici tătari turco-musulmani, din cele 4 Geamii de odinioară a comunei 23 August, a rămas doar una singură și aceia fiind reabilitată cu finanțarea din partea lumii arabe, merite însușite de actualul muftiu cu tabieturi sataniste Iusuf Murat – cercetat penal în dosarul nr. 386/P/2017.
Las să se înțeleagă că, ca și în cazul localităților Valu lui Traian, Cumpăna, Mangalia, Limanu, Cobadin, Ciocârlia și Independența și în comuna 23 August, comunitatea musulmană reprezintă doar o statistică și o masă electorală de „tronat” edili și lideri comunitari, care s-au dovedit impostori prin excelență în perioada postdecembristă, ignorând nevoile comunități privind continuitatea tradițiilor, graiului tătăresc și nu în cele din urmă a religiei.
După ce la data de 09.01.2016, ultimul „han și dinastia” U.D.T.T.M.R.-istă a fost „decapitată” printr-o hotărâre definitivă, ceea ce a tras după sine privarea tătărimii de drepturile fundamentale garantate prin Constituție, pretinsul președinte cu statut penal Eserghep Gelil a continuat să ignore legile țării și în complicitate cu edilii, în speță cu dl. Mitrana Mugur Viorel au organizat ilegal diferite activități.
Repet, U.D.T.T.M.R. nu are reprezentanți legali pentru a organiza astfel activități, iar colaborarea siglei cu cea a autorităților locale s-a făcut prin sfidarea normelor legale de către pretinsul lider și edilul „jongler” Mitrana Mugur Viorel care a asigurat locul, logistica și probabil finanțarea evenimentului cu fonduri alocate din bugetul local.., însă acest lucru o va stabili Curtea de Conturi.
Urmează primarul impostor din Castelu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.