Minciunile pretinsului lider Eserghep Gelil

Ca să te pretinzi lider și să-ți minți comunitatea în cel mai josnic mod.., trebuie să ai un caracter unicat și să te numești Eserghep Gelil.
Am trecut în posesia unui material video, înregistrat la evenimentul organizat ilegal în ograda Prefecturii Constanța, unde, pretinsul președinte Gelil Eserghep și-a asigurat șuberekarii cum că a câștigat prin sentință definitive, procesul cererii de Anulare a Congresului din 20.05.2017 și de Dizolvare a UDTTMR.
Pentru a elucida situația, atașez mai jos Hotărârea nr. 12228/01.11.2017 prin care dovedesc că instanța și-a declinat competența, altfel spus, Cererea de Anulare a Congresului din 20.05.2017 nici măcar nu s-a judecat pe fond.
În acest sens, pretinsul președinte Eserghep Gelil a reușit doar să mențină în „moarte clinică” anularea Congresului organizat ilegal la 20.05.2017, prin complicii din sistemul judiciar constănțean care au tărăgănat soluționarea speței timp de 5 luni.
Altfel spus, Completului CAF3 reprezentat de doamna judecător Oana Mihaela Sorescu, i-au trebuit 5 luni pentru a realiza că n-au competență și judece speța.., iar pentru acest motiv, judecătoare sus menționată se află în atenția Inspecției Judiciare din Cadrul Consiliului Superior  al Magistraturii, accesați acest link ca să vă convingeți.
În ce privește cererea de Dizolvare a UDTTMR „soluționată” de același complet CAF3, arăt că nici în prezent nu am primit dispozitivul Hotărârii pentru a o ataca instanței ierarhice, în acest sens am trimis o cerere expresă Judecătoriei Constanța pe care o puteți citi accesând acest link.
Muftiul României „pus la zid” la Congresul Mondial al Tătarilor Crimeeni.Și în acest caz, completul se află în atenția Inspecției Judiciare din Cadrul Consiliului Superior  al Magistraturii, pentru ne comunicarea hotărârii pronunțate și judecarea cererii prin încălcarea flagrantă a normelor de drept, adevăr și echitate, cei care nu-mi dau crezare, sunt rugați să acceseze acest link.
Iată deci, toate afirmațiile pretinsului președinte Eserghep Gelil sunt minciuni sfruntate ce contravin realității de fapt și de drept.., nu uitați să citiți decizia de mai jos…

View Fullscreen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.