Metropolitan SRL și văcuța (UDTTMR).., bună de abator !

De aproape 2 ani de când tot postez despre președintele șuberekarilor Eserghep Gelil – alias Ghiță, mă așteptam ca majoritatea comunității să dea dovadă simț civic și responsabilitate privind continuitatea tradițiilor etno-confesionale și a limbii materne.
Din păcate (cu mici excepții), nimeni nu s-a implicat și uite așa, Eserghep Gelil a reușit să distrugă ceea ce s-a construit în 26 de ani de existență a UDTTMR și-mi permit să repet: „acest lucru a fost posibilă prin pasivitatea nejustificată a majorității” tătărimii.
Recunosc și pe această cale meritele afaceristului Eserghep Gelil cu care, de altfel n-am nimic personal, însă, nu și în ce privește pretinsa-i calitate de lider al tătărimii, în condițiile în care, mâine 09.01.2018 se vor împlini 2 ani de când și-a pierdut oficial funcția de lider UDTTMR, în timp ce acesta și șuberekarii lui atârnă cu disperare, de șefia tătărimii.
Pentru că lucrurile au început să intre pe făgaș normal.., îmi permit să atașez articolului un document, astfel ca cetățenii ce se pretind a fi tătari să înțeleagă pentru totdeauna că acest „Ghiță” n-a fost de cât o „iuda” care și-a trădat propria comunitate după modelul ultranaționalistului Corneliu Vadim Tudor.
Vom reveni inclusiv cu statalele de plate încasate de „șuberekarii” lui Ghiță.., cu precizarea: „porcul e mort în coteț”…

View Fullscreen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.