Mediocritate sau defect genetic?

Featured Video Play Icon

By: Menabit Ozzy  «Nici măcar românii nu pot spune înainte de sec.XIII-lea, că România este pământ străbun».
Analizând afirmațiile acestui individ de etnie tătară, putem concluziona incapacitatea Hoardelor și Hanatelor tătărești în a consolida un stat suveran, dar și cea a căpeteniilor contemporani care, pe timp de pace, au reușit să ruineze forma organizată a tătărimii din România.
Acest individ își permite să contrazică inclusiv Rezultatele cercetărilor recente de paleogenetică realizate la Hamburg – Germania, pe oase şi dinți din situri romanești de acum 3000-5000.
În schimb același individ Menabit Ozzy, căci despre el e vorba, identifică Crimeea va fiind pământ străbun al poporului tătar, citez: «Este Crimeea pământ străbun al tătarilor? Nu există o mentalitate istorică pentru cei care caută rădăcini pentru cumani. Dar în istoria cunoscută, mai mult de 1.000 de ani s-a vorbit limba turcică cumană acolo. Dacă o gândim în prisma anului 1883, Crimeea era pământ străbun al tătarilor crimeeni».
Oameni buni, români, unguri, turci, tătari.., toți cei care împărtășim bolta românească.., nu credeți unii dintre conaționali nu mai au respect față de acest tărâmul ce ne găzduiește vremelnic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.