La mulți ani tătrilor români !

      Melodii tătărești ca la toplantî

Pamfletul care însoțește articolul, ar trebui să conștientizeze întreaga comunitate tătară, că, datorită liderilor au rămas fără reprezentant legal și buget.., pe această cale îi rog să se mobilizeze în a-și croi un nou drum în formă organizată, în care să nu includă nomenclatura UDTTMR-istă care le-a privat drepturile fundamentale.
În egală măsură le reamintesc acelor impostori ahtiați de șefie, de existența Hotărârii nr. 8286/2016 și nr. 4241/2017, prin care s-a scos în afara legii președintele și staff-ul UDTTMR.., pe cale de consecință nimeni nu mai are calitatea să uzeze de sigla și denumirea UDTTMR,  nerespectarea celor de mai sus atrage după sine consecințe penale.
Același lucru este valabil și pentru Președinta Filialei București, dacă aceasta își va depăși aria de competență în Dobrogea sub paravanul unor pretinse „Comitete” ilegitime.., manipulând tătărimea prin diverse documente-maculatură, postate în mediul online.
Atât întrunirea din Constanța cât și cea din Medgidia va fi supravegheată de autorități, pentru mai multe detalii contactați-l pe domnul  „Kartal” (Sali Negiat) sau/și pe șuberekarul lui Giță – consilierul Ozghiun din Medgidia.
Închei urându-vă un sincer la mulți ani și distracție pe cinste…

Muftiul României „pus la zid” la Congresul Mondial al Tătarilor Crimeeni.
PS:
Pe această cale îi urez la mulți ani și domnului Eserghep Gelil și Iusuf Murat cu care nu am absolut nimic în ce privește calitatea lor de simpli cetățeni de etnie tătară.., însă nu și când vine vorba de pretinsa funcție de lider al tătărimii și apucături sataniste cum e cazul lui Iusuf papaz
.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.