Klaus Werner Iohannis și 80.000 de cetățeni români, batjocoriți.

Featured Video Play Icon

«Peste 80.000 de cetățeni români batjocoriți prin Decretul nr. 959/2005 semnat de Traian Băsescu și susținut necondiționat de actualul președinte, Klaus Werner Iohannis».

Domnule Președinte: trebuia să fim sași ca să ne consideri cetățeni români?

Vă reamintim și pe această cale că, un individ fără studii echivalate și recunoscute de statul român este menținut în funcția de muftiu al Cultului Musulman, susținut fiind de instituția prezidențială care, deși a fost legal sesizată de nenumărate ori, refuză sistematic să reevalueze dosarul ce face obiectu Decretului sus menționat.
Același individ susținut de instituția prezidențială, a candidat și câștigat funcția de muftiu al României, prin falsificarea Statutului Cultului Musulman, ca mai apoi să dispună profanarea a mii
 de morminte a cetățenilor români din Cimitirul Intim din Constanța, a căror rămășițele lumești (mai puțin craniile pe care le-a comercializat), zac într-o groapă printre gunoaie, în disprețul instituțiilor legal sesizate ca și în cazul infracțiunilor de spălare de bani și evaziune fiscală, uz de fals, etc…
În ce privește minoritatea tătară din România.., peste 27.000 de cetățeni români etnici tătari au fost privați de drepturile fundamentale, în condițiile în care România are un «garant al Constituției» în persoana domnului Președinte Klaus Werner Iohannis, însă care refuză să apere interesele cetățenilor motivat probabil, că aceștia sunt etnici turco-tătari și nu sași.
Ba mai mult, în calitate Președinte al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, domnul Klaus Werner Iohannis legal sesizat fiind, refuză să ia măsurile privind neamestecul altor state în problemele României.., în acest sens stă mărturie Hotărârea nr. 8286/2016 rămasă definitiv prin respingerea apelurilor, pe care oficialii Guvernului de la Ankara o încalcă sistematic de peste un an de zile.

Pe această cale îi reamintesc Consilierului de Stat Gabriel-Cristian Piscociu că, pentru reevaluare în vederea anulării unui Decret Prezidențial nr. 959/2005, nu trebuie să mă adresez altor instituții așa cum se subânțelege din răspunsul retard comunicat la 21.12.2017.., întru-cât ilegalitatea s-a comis în ograda Palatului Cotroceni.
După caz, domnule Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu, dacă cele de mai sus nu vor ajunge în mapa de lucru a domnului Președinte Klaus Werner Iohannis, vă asigur că le va afla din presa internațională, pentru că inclusiv eu am votat șef de stat și nu o „glugă de coceni” care să disprețuiască legile și cetățenii României.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.