Klaus Werner Iohannis, „eunucul sultanatului” de la Ankara.

De ce nu trebuie să ne mire imixtiunile flagrante a atașaților turci, proiectele imperialiste precum Mega-Moscheea și găzduirea a mii de refugiați afro-asiatici pe teritoriul României?
 
Pentru a elucida cum de s-a ajuns la totala lipsă de respect a autorităților față de voința cetățenilor și a legilor din România, voi face o scurtă retrospectivă a relațiilor dintre „sultanatul” de la Ankara și cel antinațional de la București.
 
Având ca țintă interesul strategic și economic pe teritoriul României, „sultanatul” de la Ankara și-a „clocit propria clonă” în persoana lui Iusuf Murat, școlindu-l la Edirne și Universitatea „19 Mai” Samsun-Turcia, ca mai apoi, în toamna anului 2005 să-l impună la șefia musulmanilor, prin complicitatea liderilor turco-tătari și a autorităților din România.
Deghizat sub sutană de muftiu, impusul Iusuf Murat este o excepție de la regulă, acesta fiind singurul imam necalificat în Teologie Islamică din lume, ce prin subterfugii a reușit să ocupe șefia musulmanilor din România și și-a extins „tentaculele” inclusiv în ograda Palatului Cotroceni.
 
Profesionist în ortodoxie – absolvent al Facultății „Valahia” din Târgoviște și doctorand în Drept Canonic (sigurele studii recunoscute de statul român), Iusuf Murat și-a croit drumul în calitate de trădător de neam și țară, acaparând atenția și influența înalților demnitari, care mai mult sau mai puțin conștienți au căzut în capcana „sultanatului” de la Ankara, grație nevrednicului Iusuf Murat certat cu legea divină și penală.
În acest articol mă voi rezuma la dl. Klaus Werner Iohannis – președintele României ce se dovedește a nu fi președintele a milioane de conaționali ce se opun proiectelor imperialiste și găzduirii refugiaților, dar și a musulmanilor care vor ca șefului Cultului Musulman să fie ales democratic și dețină studii recunoscute de statul român.
 
În acest sens m-am adresat instituției prezidențiale învederând cu dovezi irefutabile privind lipsa de moralitate și activitatea de tip mafiot a specialistului în ortodoxie Iusuf Murat, precum și incompatibilitatea profesională din punct de vedere deontologic și legal, printre care încălcarea flagrantă a art. 68, lit. b, din Statutul Cultului Musulman din România.
 
În petiția la care am făcut referire mai sus, am solicitat expres președintelui Klaus Werner Iohannis să anuleze Decretul nr. 959 din 5 octombrie 2005 al Președintelui României, publicat în Monitorul Oficial nr. 896/6 octombrie 2005, însă cazul a fost aruncat în ograda funcționarilor „Republicii Mazăre” care au tolerat cu bună știință imixtiunile „sultanatului” de la Ankara.
Analizând lipsa de fermitate, înclin să cred că actualul Președintele României încă adulmecă gustul meniului oriental servit la „Cina de Iftar” organizată de mafia musulmană din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.