Iusuf Murat: ce vă trebuie Geamie.., aveți Biserica Ortodoxă în sat !

Featured Video Play Icon

La 4 km distanță de vestitul „Popasul Tașaul” situat pe Drumul Național 22 ce leagă Constanța de Tulcea, se află localitatea Piatra (Tașaul), în care trăiesc 12 familii de musulmani ignorați de preasfinția sa Iusuf papaz – șeful satanist al Cultului Musulman din România.
Din relatările musulmanilor din Tașaul, am aflat că, prima și ultima dată când Iusuf papaz le-a vizitat cătunul, s-a întâmplat în urmă de mai bine de 5 ani, însă nu pentru a se interesa de hatârul enoriașilor, ci la Primărie pentru a se interesa de soarta celor 2 hectare de teren restante, din cele 5 aparținând fostei Geamii din localitate.
Nu întâmplător am scris „fosta Geamie”.., neglijată de-a lungul timpurilor de instituția Cultului Musulman, acest lăcaș de cult ajunsese într-o stare deplorabilă și ca prin minune, în urmă cu cca. 5-6 ani a venit un anume Leca Ștefan spunând că este mandatat de un Șeic arab să construiască o Geamie nouă, în locul celui existent.
În aceste condiții s-a demolat vechea Geamie și au fost demarate lucrările le cea nouă până la stadiul de un nivel, după care a intervenit Iusuf papaz printr-un proiectant și astfel s-a pus „cruce” lucrărilor și celor 50.000 euro investiți în lăcașul de cult.
Muftiul României „pus la zid” la Congresul Mondial al Tătarilor Crimeeni.În tot acest timp, enoriașii din Tașaul au încercat să dea de urma lui Leca Ștefan despre care au aflat că a părăsit România, ultima oară fiind zărit în Dubai…, rămași și fără Geamia dărăpănată, un grup de musulmani au făcut potecă la Muftiat, însă la ultima vizită vizibil deranjat de situație Iusuf papaz le-ar fi spus: «ce vă trebuie vouă Geamie.., aveți Biserică în sat unde vă puteți închina».
Sperăm că în viitorul articol dedicat acestui caz, vom fi în măsură să vă oferim imagini cu Geamia a cărei construcții a fost abandonată, terenul aferent 3 ha și cu Cimitirul Musulman despre care localnicii spun că muftiul satanist nici nu știe pe unde se află, ca să nu mai vorbim că ar deține o evidență a celor trecuți în neființă.., nu, nici vorbă de așa ceva și nu doar la Cimitirul din Tașaul, ci la toate cimitirele musulmane pe care fi trebuit să le îngrijească și să dețină o evidență a celor trecuți în neființă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.