Încălcare flagrantă a suveranității naționale

În, sau necunoștință de cauză, sau șantajat de mafia musulmană din România.., atașatul Republicii Turcia la Constanța, respectiv Consulul General Sulhi Turan, încalcă la modul impardonabil deciziile definitive pronunțate de instanțele din România.
Trebuie să menționez că, acest caz nu este unul singular când, un oficial turc recunoaște de facto indivizi scoși în afara legii precum pretinsul președinte Eserghep Gelil și staff-ul acestuia, care au monopolizat UDTTMR, fără să dețină o atare calitate legală.
Pe această cale facem apel la verticalitatea domnului Sulhi Turan, ca în virtutea normelor ce-l obligă să respecte legislația pe teritoriul României, să se dezică de indivizi fără calitate precum Eserghep Gelil & company.
În următorul articol, vom publica o nouă posibilă ilegalitate a pretinsului președinte Eserghep Gelil, care și-a propus ca în ziua de vineri 09.11.2019 să organizeze Conferința Națională a UDTTMR.., după ce prealabil și-n mod ilegal, a schimbat structura Consiliului Reprezentanților și statutul Uniunii, în cadrul unei „adunări solemne cu șuberekarii” din dotare, organizat la finele săptămânii trecute în Municipiul Medgidia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.