Florin Mitroi, nu te-am uitat și nici autoritățile…

Astă primăvară când pretinsul președinte penal al UDTTMR – Eserghep Gelil, își etala șefia falsă organizând evenimente culturale prin locațiile Prefecturii și activități sportive prin maidane comunale îmbinând sigla UDTTMR cu cea a autorităților locale.., dacă vă amintiți, mi-am făcut datoria să-l avertizez pe Florin Mitroi – edilul localității Valul lui Traian, jud. Constanța.
În acest sens am învederat edilul de Valu, că prin finanțarea Kureșului organizat la data de 01.05.2017 cu fonduri alocate din bugetul local, încalcă normele în materie.., însă la fel ca și amicul său Eserghep, mi-a ignorat și subestimat potențialul și voința de a face dreptate.
Așa că nea Florin Mitroi.., crezuta-i dumneata că pentru transformarea Primăriei în SRL personal, nu vei da socoteală în fața legii, crezând că te va proteja pretinsul președinte cu statut penal Eserghep Gelil, sau mai știu ce ce alți securiști și magistrați corupți din anturajul acestuia?
Din păcate, cazuri de cârdășie penală cu pretinsul președinte UDTTMR nu se rezumă doar la edilul Florin Mitroi.., nu, nici pe departe, am zeci de dovezi unde acest Eserghep și edilii corupți au organizat astfel de activități.
În următorul articol vom vedea „ce ascunde coana Mariana sub poale-i cu buline”.., această PSD-istă sadea, omniprezentă la toate activitățile organizate de mafia musulmană turcească sau autohtonă, care și-a permis să unească sigla comunei Cumpăna cu cea a pretinsului președinte cu statut penal Eserghep Gelil.
Hai că intru în voi turmă de nelegiuiți.., până când veți ignora deciziile definitive pronunțate de instanțele românești și veți confunda bugetul local cu propriul portofel din care să finanțați activitățile unor pușcăriabili scoși în afara legii?
Aveți aici lista primarilor pușcăriabili care au făcut front comun cu Eserghep Gelil.
View Fullscreen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.