Etică TDTTMR-istă

Printre cei care vor hotărî soarta tătărimii la Congresul Național organizat de pretinsul președinte Eserghep Gelil, se numără și domnul Duagi Nail, fostul Președinte – Comisia de Etică și Legislație, actualmente Președintele Filialei U.D.T.T.M.R. Techirghiol, care, îmbălsămat într-o „caroserie” de epocă fabricată în anul 1948, domnul Duagi Nail „călărește” un Mercedes din anii 1977, adică cu 30 de ani mai tânără ca el și care ar fi putut să-i fie fiică.
Precizăm că articolul nu este unul denigrator sau un atac la familia Duagi, ci doar un avertisment adresat tătărimii, astfel ca aceștia să ia act de „reperele” numite ilegal sau la limita legii în U.D.T.T.M.R.
Dar acest tertip nu este unul singular, printre „căpeteniile” tătărimii.., însăși pretinsul președinte Eserghep Gelil și-a abandonat familia și se zvonește că și-a găsit „cuibușorul” lângă „privighetoarea” de la Radio T…
Nu departe de Eserghep Gelil este clasat Iusuf Papaz – Muftiul penal al Cultului Musulman, care a reușit să se pricopsească cu un bastard pentru care și-a abandonat cei doi copiii și soția musulmană și s-a apucat de „parașutism” extrem.., actualmente acest individ care „sfințește” activitățile ilicite a U.D.T.T.M.R., o face echipat în sutană confecționat din prelată de „parașută” creștină.
Deci frați tătari.., consider că nu aveți motive întemeiate pentru a dramatiza ruinarea uniunii, pentru că voi sunteți cei care ați tolerat indivizi certați cu moralitatea și cele Divine, să vă reprezinte etnia în forma s-a organizată !…
Notă:
În următorul articol vom reveni la „Regina, Matca și Trântorii din Stupul Aurora”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.