De sub sutana lui Yusuf papaz (episodul 1)

Ca si prietenul său, creștin-ortodoxul Teodosie, musulmanul Murat Iusuf are multe păcate grave, pentru care trebuie să răspundă în fața opiniei publice, dar și a Justiției.
Potrivit surselor, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a fost depusă o plângere penală îndreptată împotriva Muftiatului Cultului Musulman din România, cu sediul în Constanța, reprezentat de Murat Iusuf și împotriva avocatului Bădrăgan Dumitru din Constanța.
Plângerea face referire la încheierea unor procese verbale de predare-primire a unor sume de bani, între Murat Iusuf și Bădrăgan Dumitru, reprezentând onorarii de consultații juridice cu privire la geamia Hunchiar din Constanța, suma totală fiind de 26.500 de euro, reclamantul susținând că faptele celor doi intră în contradicție cu prevederile Codului fiscal și ale Legii 241/ 15 iulie 2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, dar și sub sub incidența Legii nr. 656/ 7 decembrie 2002 (republicată în 2012), pentru prevenirea și sancționarea spălarii banilor, precum și pentru instituirea unor măsuri de prevenire și combatere a finanțării actelor de terorism.

Proces verbal de predare-primire a sumei de 8.500 euro.

În plângere se consideră că Murat Iusuf și Dumitru Bădrăgan, împreună cu alte persoane, s-au constituit în grup infracțional pentru comiterea infracțiunilor de spălare de bani și evaziune fiscală, solicitându-se instanței să dispună extinderea cercetărilor cu privire la proveniența sumelor menționate în procesele verbale. De asemenea, să se verifice contabilitățile făptuitorilor, dacă sumele menționate au fost achitate/ scăzute din evidențele contabile ale Muftiatului Cultului Musulman, respectiv dacă sumele încasate de primitor au fost declarate la organele fiscale și înregistrate în contabilitatea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.