Chițibușăreala „GHIȚOPOLITAN”

Încep prin a vă transmite că: tătărimea e mult mai atentă la actele și faptele pretinsului președinte Eserghep Gelil…
Azi am primit un telefon din parte unui dindaș-kardeș etnic tătar, care m-a întrebat dacă știu situația firmei SC Metropolitan SRL, mai precis despre cele 24 de procese aflate pe rolul judecătoriei Constanța.., precizându-mi că toate dosarele sunt din 2018…
Cum nu-mi place să scriu aiurea.., am căutat în portal și fără doar și poate, m-am convins că informația este publică și 100% reală și, poate fii accesată urmând acest link.
Pentru cei care din diferite motive nu vor să acceseze linkul, e bine de știut că obiectul cauzelor sunt diverse, începând cu Autoritatea de Stat pentru Controlul Rutier, Primarul Municipiului Constanța, Compania Națională de Autostrăzi, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Direcția Poliția Locală, Serviciul Rutier de Poliție Tulcea și nu în cele din urmă, Litigii cu profesioniști pentru neachitarea unor Ordonanțe de Plată.., repet, toate dosarele 24 la număr, sunt din 2018.
Departe de mine de a acuza de rea voință sau incompetență pe administratorul legal al SC Metropolitan SRL, despre care toți spun că este o persoană modestă, corectă și parolistă.., însă (ÎNSĂ), în egală măsură spun despre acesta că: este un frate prea „mic” ca să se opună „bașkanului” care patronează firma din umbră, la fel de „bine” cum a patronat și U.D.T.T.M.R.
Concluzia este cât se poate de sumbră, după ce și-a tăiat „craca de sub picioare” distrugând tătărimea în forma sa organizată, pretinsul președinte a început să-și piardă influința asupra autorităților locale prin prisma lipsei deputatului desemnat de U.D.T.T.M.R. și a altor personaje pe care îi infiltra la Prefectură.
De departe, cea mai grea lovitură a primit-o în lipsa milionului de euro bugetat de statul român, milion care, an de an burdușea contul U.D.T.T.M.R. și pe care, fostul președinte Eserghep Gelil îi cheltuia discreționar, pe excursii selective cu șuberekarii, Kermeze și nu în cele din urmă pe diferite servicii fictive către firma Metropolitan SRL.
Pentru a vă reîmprospăta memoria, vă invit să accesați imaginea alăturată pentru a vedea un document probatoriu, mai precis cum Eserghep Gelil se auto-soma (în dubla sa calitate de „patron din umbră” a SC Metropolitan SRL și președinte UDTTMR), pentru suma de 10.895 RON.., dar câte astfel de documente or fi existând(?…), sper că autoritățile vor reuși în cele din urmă să facă lumină în cauză!…

Adresa Metropolitan nr. 1183 din 12.02.2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.