Chițibușăreală dejucată

Statisticile ne arată că în România trăiesc cca 40.000 de etnici tătari, trădați la modul cel mai mișelesc de propriul (fost) lider, în persoana domnului Eserghep Gelil.
Până nu de mult, ex-liderul precum și „hoarda” acestuia din Consiliul Reprezentanților U.D.T.T.M.R. pe lângă corupția din sistem, au avut sprijinul necondiționat din partea atașatului Republicii Turcia la București, în persoana Ambasadorului Osman Koray Ertaș și ai săi „vasali” de prin Consulate sau/și reprezentanți de Culte și Organizații Guvernamentale.
Despre toată „crengătura” dintre pretinșii lideri tătari și atașații turci, am tot sesizat atât autoritățile din România cât și pe cei din Turcia.., se pare că în cele din urmă aceștia au înțeles că România este guvernată prin legi și nu-i „maidan” tătăresc sub dominația „sultanatului” de la Ankara…
Astfel că, pentru sfidarea perpetuă a deciziilor definitive pronunțate de instanțele românești, prin care, pretinsul lider și staff-ul UDTTMR au fost scoși în ara legii.., Dl. „OK” Ertaș cum îmi place să-l alint, în viitorul imediat va fi nevoit să-mi părăsească țara (dacă n-a făcut-o deja) și sper că acolo unde (dacă) va fi atașat, să nu mai sfideze legile așa cum a procedat în România.
Cert este că, plecare domnului „OK” Ertaș nu i-a „picat bine la stomac” auto-reconfirmatului lider Gelil Eserghep, motiv pentru care a încercat și încearcă să găsească o „chițibușăreală” pentru a se „fofila” pe lână noul ambasador și cred că-i va reuși chiar și în condiții de ilegalitate crasă și anume că de fapt și de drept UDTTMR nu mai are reprezentanți legali recunoscut de autoritățile române.
În puține cuvinte vă voi explica de ce cred că va reuși, în primul rând din cauza corupției din sistem (Poliție, Jandarmerie, Justiție) și nu în cele din urmă, însăși din culpa tătărimii care dau dovadă de lipsă de interes față de propria comunitate în formă organizată…
De astfel de abordări nefirești din partea autorității și tătărimii deopotrivă, cu siguranță profită din plin ex-liderului și „hoarda” acestuia din Consiliul Reprezentanților U.D.T.T.M.R., organizând întruniri ilicite cu sprijinul „șuberekarilor și plimbăreților” care au profitat selectiv de „milostenia” pretinsului „Han” udttmerist.
O astfel de întrunire ar fi trebuit să aibă loc azi la ora 1600 în Medgidia, însă a fost reprogramată pentru sâmbătă 29 septembrie în orașul Techirghiol, orele 1700.
Altfel spus, grație lui Kartal și dom’ profesor – membri de marcă în Grupul de Reorganizare, ex-liderul Gelil Eserghep a fost informat de „năvala tătărească” care îi aștepta în Medgidia, însă îl asigur că nici la Techirghiol nu va avea scăpare.., sutele de tătari care urma să protesteze azi, cu siguranță vor veni în număr și mai mare la Techirghiol.

Muftiul României „pus la zid” la Congresul Mondial al Tătarilor Crimeeni.PS:
Rămân la convingerea că tătărimea trebuie să se regrupeze într-o nouă formulă, din care să nu mai facă parte „dinozaurii” care au permis distrugerea U.D.T.T.M.R. și care în prezent oscilează în diferite tabere, având ca unic scop.., interesul personal !…
Până atunci.., vorba lui Amet Aledin: Allah kostermesin !…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.