Ce l-a determinat pe Iusuf papaz, să facă curat în Cimitirul Intim din Constanța?

Pentru aceia dintre dvs. care nu știu, există Legea nr. 102/2014 privind Cimitirele și indiferent de confesiunea religioasă, această lege trebuie respectată întocmai, particularizată în cazul nostru printr-un Regulament de Organizare și Funcționare a Cimitirelor Musulmane din România.
În loc să le îngrijească, de peste 12 ani Iusuf Murat a transformat aceste Cimitire în poligon pentru sataniști, loc de campare pentru oamenii străziibar de zi și de noapteadăpost canin (maidanezi)jungle amazoniene și, prin activități „administrative” au fost profanate mii de morminte ale căror rămășițe zac aruncate printre gunoaie și mai nou, urmare a unor informații pe surse, am aflat că s-ar fi făcut trafic cu cranii umane din scheletele rezultate urmare a mormintelor profanate.
Toate aceste fărădelegi săvârșite sub domnia lui Iusuf papaz, au fost sesizate autorităților competente care i-au impus muftiului cu tabieturi sataniste să respecte legea și cum s-a creat un precedent, urmează să sesizez toate localitățile în care există Cimitir Musulman pentru a-i impune astfel de măsuri, așa cum rezultă din documentul de mai jos.
Așa că Iusuf papaz.., îți dau de lucru până să te trimit „acasă” peste Canalul Dunăre – Marea Neagră.
View Fullscreen

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.