Blestemul tătarilor abandonați

Potrivit unor informații pe surse, un microbuz plin cu „suberekarii lui Ghiță” a fost implicat într-un grav accident rutier, pe teritoriul Turciei.

Precum în toate cazurile, eternii „suberekari” aleși pe sprânceană de autoproclamatul președinte al tătărimii Eserghep Gelil, au plecat într-o excursie la Istanbul, unde au participat la o întrunire dedicată „reorganizării” U.D.T.T.M.R.

Cum Istanbulul este prea mic pentru a satisface „poftele șuberekarilor” privilegiați, după întrunire, aceștia și-au prelungit șederea și organizat o excursie pentru a vizita zonele pitorești a Turciei asiatice.

Numai că microbuzul care transporta „suberekarii” a făcut o escală interesantă.., cu puțin noroc, acesta sa oprit într-un stâlp de pe margine unei prăpastii…

Reveniți în România, cei implicați în accident s-au dus peste „Ghiță” și i-au cerut despăgubiri.., la refuzul acestuia, „șuberekarii” răniți au apelat la justiție… Se zvonește că „Ghiță” umblă cu „chițibușăreala” pentru a aplana situația!

Notă: Vom reveni cu mai multe amănunte, însă pe această cale facem apel la cei care dețin date concrete despre accident și situația premergătoare, rugându-i să comenteze sau să ne contacteze.
Vă mulțumim anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.