Auto-reconfirmatul turcimii din România.

Dacă la alegerile anterioare dl. Osman Fedbi și „șatra” din U.D.T.R. s-a refugiat în București, de unde sa întors auto-reconfirmat în funcția de lider al turcilor din România.., la 20.10.2018, Conferința Națională U.D.T.R. s-a ținut în Tulcea, departe de ochii majorități etniei.

E bine de știut, în județul Tulcea trăiesc 1700 de etnici turci, spre deosebire de județul Constanța unde trăiesc 26000 și care (cu mici excepții) și de astă dată au fost privați să participe la Congresul Național.

„Excepția” din paranteză face trimitere la „slugoii” de prin satele constănțene care și de astă dată au fost înghesuiți în autocare și transportați până la „urna magică” pentru a vota eterna „bulibașă” și staff-ul acestuia de semianalfabeți, foști bișnițari și nu numai.

Cum era de așteptat.., în funcția de „bulibașă” U.D.T.R. a rămas tot dl. Osman Fedbi, Iusein Gemal „vice-bulibașă”, Ervin Ibram a fost numit Secretar General.., evenimentul fiind „onorat” dl. Levent Accoium – secretar General Adj. La Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

De menționat, atât dl. Levent Accoium cât și soția acestuia, dețin funcții în cadrul U.D.T.R., pentru care sunt remunerați regește.., că de, U.D.T.R. este finanțat din bani publici și nu din averile „bulibașei” sau și „șatrei” din jurul acestuia.

În mod paradoxal.., deși U.D.T.R. este organizația care în mod legal reprezintă etnicii turci din România.., staff-ul acestuia este format în proporție covârșitoare de etnici tătari izgoniți din U.D.T.T.M.R. și de foști bișnițari din Piața Chiliei, cu excepția pironitului la funcția de deputat, care de trei mandate consecutive doarme nestingherit în Parlamentul României.

Pe toți auto-reconfirmații ăștia.., le voi contesta Congresul ca să-l reorganizeze în Constanța și nu prin „văgăuni” precum șobolanii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.