Alegerile Comitetului de Reformare a U.D.T.T.M.R.

Nu este pentru prima dată când semnalez rolul insignifiant al tătărimii privind desemnarea liderului și staff-ul reprezentanților…
Ca un bun cunoscător a situației juridice a U.D.T.T.M.R., pot spune că Gelil Eserghep organizează alegeri la vedere, ocazie cu care o „cloacă de șuberekari” îi reconfirmă pretinsa calitate de președinte.., vreau să spun că, U.D.T.T.M.R. organizează alegeri aparent libere, prin convocarea vasalilor din dotare…
Cum bine știți, astfel de tertipuri totalitariste au tras după sine pierderea reprezentantului în Camera Deputaților și bugetarea uniunii, stârnind „furtună” în sânul comunității și amplificând „foamea” celor care tânjeau după „ciolanul” tătăresc.., urmare, au apărut Grupurile de Reorganizare, a căror prezență ar fii fost salutară dacă se respecta principiile elementare privind desemnarea liderilor de Grup.
Consider că, orice Grup sau Comitet de Reformare, trebuia să se constituie urmarea unor întruniri a tătărimii opozante și aceștia trebuia să-și desemneze liderii.
Pe înțelesul tuturor, profitând de situația juridică prin care liderul și staff-ul UDTTMR a fost scos în afara legii, Comitetul de Reorganizarea Aurora care se afișează public, promițând respectarea și restabilirea principiilor democratice în U.D.T.T.M.R.., tocmai acești pseudo reprezentanți au decis pentru și în numele tătărimii, fără consultarea prealabilă a comunității într-un cadru organizat.
De aici putem deduce că, în tătărime luptele se dau între familiile de albine și viespii.
Pentru mai multe detalii, vă las să savurați dialogul de mai jos, din care rezultă că în „Stupul de la Aurora: Regina, Matca și Trântorii” s-au auto-desemnat ca lideri incontestabili a familiei de albine tătărești, „stup” în care pretinșii lideri așteaptă cuminței dezintegrarea „Hanatului Gelilist” pentru ași pune planul în aplicare.

Givan Agiemin: «Din păcate Eserghep e palpabil, până nu are contrapartidă personală el e lider de facto.., că ne place sau nu, până acum în comitetul vostru nu am sesizat persoana care să își asume fățiș responsabilități, toți vorbiți de ce ar trebui, cum ar trebui, nimeni nu zice poftim pielea mea.., puneți-o la bătaie!… Exact ca la șah, până nu joci regina nu dai șah!»
Refi Eden: «Corectă observația. Dar avem președinte pe d-na Gafar Metchiure, desemnată de membrii fondatori. Și oricum suntem cu toții cei din comitet la vedere».
Givan Agiemin: «fără supărare facem un sondaj, câți tătari știu de Gafar Metchiure, câți o știu?! Dați un nume din comitet cu minimă notorietate în spațiu public, la modul general nu neapărat în mediu academic, literar sau mai știu eu…».
Refi Eden: «Eu nu mă supăr așa ușor. Tamam. Ce ziceți de : Denis Ibadula, Mambet Iuksel, Amza Narcis, Bari Zerin…
Sau nu știați componenta Comitetului. Dar de Negiat Sali, Mamut Eden, Murad Erol, Gafar Ecrem, Feuzi Ismai, părți și ei în procesele deschise împotriva ilegalităților lui Eserghep
».

Notă: Pentru a vă scuti de inconveniente, am corectat textul scris de agramatul Refi Eden… Mai multe despre componența conducerii auto-impuse a „stupului” de la Aurora.., în articolele următoare!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.